fbq
Henry Aflecht

Suomalaismiljonääri Henry Aflechtin yllätysratkaisu: Vauvan sijaan rahat köyhille!

Seiska on seurannut miljonääri Henry Aflechtin, 49, monivaiheista elämää viime vuosina tiiviisti. Espanjan Aurinkorannikolle ja nyttemmin Portugaliin kotiutunut mediapersoona on tuttu muun muassa Rikkaat ja rahattomat -tv-sarjasta.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht hukkui naisten viesteihin – miljonäärin tulevalle lapselle yli 600 äitiehdokasta

Radio Finlandiaa pyörittävä Henry on nostattanut kohua eritoten ainutkertaisella vauvaprojektillaan: hän etsii miljoonilleen perillistä ja on hakenut äitiehdokasta niin sosiaalisessa mediassa kuin Seiskankin välityksellä.

Lapselleen äitiä etsivä suomalaismiljonääri Henry Aflecht hämmentyi naisten viesteistä: Monta surullista tarinaa

Beibihaku on nyt saanut yllättävän käänteen. Vielä helmikuussa Henry kertoi, että hän on saanut karsittua yli 600 halukkaasta viisi sopivinta naista. Määrä on keväämmällä kutistunut kolmeen, mutta nyt Henry on alkanut epäröidä.

50 vuotta joulukuussa täyttävä Henry ei aio juhlia merkkipäiväänsä isosti. – Tai katsotaan nyt...
50 vuotta joulukuussa täyttävä Henry ei aio juhlia merkkipäiväänsä isosti. – Tai katsotaan nyt...

– Mitä jos käykin niin, ettei heistäkään kukaan käy vauvani äidiksi? Mitä jos sukuni loppuu minuun? Mitä omaisuudelleni tapahtuu?

Suomalaismiljonääri Henry Aflecht karsi lapsensa äitiehdokkaista yli nelikymppiset naiset pois – ”En voi ottaa sellaista riskiä”

Niinpä Henry kehitti ovelan varasuunnitelman: jos hän kuolee ilman perillistä, mittava miljoonaomaisuus jaetaan vähävaraisille ja tarkkaan etukäteen valituille tahoille.

Henryllä on kolme pääkohdetta: vähävaraiset suomalaiset, musiikintekijät ja eläimet.

– Haluan tukea esimeriksi artistiuransa alussa olevia nuoria. Olen aina tykännyt musiikista, mutta en itse osaa soittaa kuin suutani. Myös eläimet ovat lähellä sydäntäni. Autan eläinsuojeluyhdistyksiä ja siten kodittomia eläimiä.

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ!