fbq
Henry Aflecht

Suomalaismiljonääri Henry Aflecht karsi lapsensa äitiehdokkaista yli nelikymppiset naiset pois – ”En voi ottaa sellaista riskiä”

Seiska kertoi viime syksynä suomalaismiljonääri Henry Aflechtin, 49, epätavallisesta hausta: vauras keski-ikäinen mies etsii vauvalle äitiä, koska haluaa suvulleen ja miljoonilleen perillisen. Selkeät kriteerit kertoivat haun kohteeksi suomalaisen hyvännäköisen naisen, jolla on terveet elämäntavat. Tai kuten Seiska sen sanoitti: ”Vietkö sydämeni vai otatko siemeneni?”

Ei liene ihme, että Suomen suurimmassa viihdemediassa uutisoitu naishaku herätti valtavan kiinnostuksen. Henry laskee saaneensa yli 600 yhteydenottoa.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht hukkui naisten viesteihin – miljonäärin tulevalle lapselle yli 600 äitiehdokasta

Henry on tehnyt valintansa. Reippaan 600 hakijan joukosta valikoitui viisi sopivinta naista, joiden ikähaarukka on 23–39 vuotta.

– Paljon oli yli neljäkymppisiäkin, mutta koen, että ikä on vauvaprojektissa riskitekijä, enkä voi ottaa sellaista, hän sanoo suoraan.

Henry Aflecht tutustui tarkasti satoihin saamiinsa hakemuksiin. Iloinen peukku kertoo, että esivalinnat on nyt tehty.
Henry Aflecht tutustui tarkasti satoihin saamiinsa hakemuksiin. Iloinen peukku kertoo, että esivalinnat on nyt tehty.

– Torjutuksi tuleminen on tunteikas ja hankala paikka, mutta harva alkoi lopulta jankata vastaan. Tärkeää on, että nainen on valmis tulemaan tänne etelään. Olen tottunut valoon ja aurinkoon.

Lapselleen äitiä etsivä suomalaismiljonääri Henry Aflecht hämmentyi naisten viesteistä: Monta surullista tarinaa

Kakkoskotiaan remontoiva Henry näyttää paikkaa lastenhuoneelle. – Uskon ja toivon, että sille on pian tarvetta!
Kakkoskotiaan remontoiva Henry näyttää paikkaa lastenhuoneelle. – Uskon ja toivon, että sille on pian tarvetta!

Miljonääri aikoo lennättää nyt valitsemansa naiset yksitellen Etelä-Eurooppaan. Ensimmäinen kandidaatti on saapumassa piakkoin.

– Haluan istahtaa heidän kanssaan alas, katsoa silmiin ja jutella ihan livenä elämästä ja kaikesta mahdollisesta. Vasta sitten olen valmis tekemään lopullisen päätökseni.

Rikkaat ja rahattomat: miljonääri Henry Aflecht järkyttyy vaihtokotinsa kylpyhuoneessa: ”Onko täällä tapettu joku?”

Henry laskee, että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, hän löytää kainaloonsa naisen ja kenties jopa vauvalleen äidin tämän vuoden aikana.

– Kyllä. Vuonna 2022 se tapahtuu. Katsotaan sitten, jääkö rakkaus vain parisuhteeseen vai poikiiko se perillisen. Kaikki käy ja on mahdollista.