fbq
Kotimaa
22.04.2021 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Mika Salo
Suhdeyllätys! Mika Salo vaihtoi uuteen blondiin – kuvat ex-F1-tähdestä ja varakkaasta ilmailukaunottaresta Seiskassa!
Kotimaa
22.04.2021 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 54, ilmoitti alkuvuodesta eronneensa naisystävästään Henna Pihlajasta. Mika kertoi Facebookissa, että he olivat päättäneet suhteensa Hennan kanssa jo tovi sitten.

Lue myös: Entinen F1-kuski Mika Salo ja Henna Pihlaja: yllätysero!

SEISKA 10/2007Mika seurusteli Henna Pihlajan kanssa vuosikausia. Henna on kertonut tutustuneensa Mikaan jo 2007. Väillä suhde oli katkollakin, kunnes päättyi lopullisesti alkuvuodesta.
SEISKA 10/2007 Mika seurusteli Henna Pihlajan kanssa vuosikausia. Henna on kertonut tutustuneensa Mikaan jo 2007. Väillä suhde oli katkollakin, kunnes päättyi lopullisesti alkuvuodesta.

”Sporttinen ja hauska”

Kevään mittaan Seiska sai vihiä, että formulatähti olisi löytänyt rinnalleen uuden näyttävän rakkaan. Mikasta ja viehättävästä vaaleaveriköstä on useita silminnäkijähavaintoja Helsingin Tammisalosta, missä Mikalla on hulppea omakotitalo.

Lue myös: Entinen F1-kuski Mika Salo laittoi ylellisen 453 neliön ökyasuntonsa myyntiin - hinta 3,3 miljoonaa euroa! "Liian iso ja tarpeeton"- kuvalinkki!

Päälle kolmekymppinen sporttinen kaunotar työskentelee sisäpiirilähteiden mukaan ilmailualalla.

Naista kuvailtiin Seiskalle huomiota herättävän kauniiksi ja hauskaksi persoonaksi, jolla on omaa varallisuutta ja jalat tiukasti maassa.

– Mika on tapaillut kaunotarta parin kuukauden ajan, mutta suhde vaikuttaa jo nyt tiiviiltä. He ovat hyvin ihastuneita toisiinsa, Seiskalle kerrotaan.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat pariskunnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »