fbq
Kotimaa
30.05.2021 11:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Behm
Suhdepaukku?! Laulajatähti Behm hempeili avoimesti julkkisbloggaajan kanssa
Kotimaa
30.05.2021 11:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Emma-gaalassa palkintopöydän putsannut artisti Rita Behm bongattiin viime viikon sunnuntaina hempeissä ja yllättävissä tunnelmissa.

Hänet ikuistettiin Helsingin Kampin K-Supermarketissa niin ikään julkkisbloggarin kanssa.

– Yhtäkkiä tämä mies otti Behmin kainaloonsa, eikä kyse todellakaan ollut mistään kaverillisesta halauksesta. Yllätyin näkemästäni ja jäin miettimään, onkohan tähti mahtanut lopettaa deittailun valokuvaajarakkaansa kanssa, hyllyjen välistä pohdiskellaan.

Lue myös: Laulajatähti Behm otti uuden askeleen urallaan: Muutto Helsinkiin ja oma firma

Seiska paljasti taannoin Behmin ja tuottaja Sakke Aallon eli Kekko Salatan suhdesutinat. Sakke ei tuolloin kommentoinut muttei myöskään kieltänyt suhdetta. Nyt Seiskalle kantautuneiden huhujen mukaan pariskunnan välit olisivat kuitenkin kylmenneet.

Lue myös: Erosi huipputuottajasta? Julkisuutta karttavan laulaja Behmin salainen suhdesoppa paljastui – piiloromanssiin aikalisä!

– Sakke ja Behm eivät enää tapaile, vaan laulajatähdellä on jo uusi luovalla alalla työskentelevä herrasmies kiikarissa. Behm ja mies ovat tapailleet jo jonkin aikaa ja viihtyvät hyvin yhdessä, Seiskalle supistiin aiemmin.

Salattu tausta

Salaman lailla kansan tietoisuuteen nousseen Behmin taustoista ei ole juurikaan tiedetty, sillä laulaja levy-yhtiöineen on parhaansa mukaan peitellyt niitä.

Joulukuussa Seiska selvitti Lahdesta kotoisin olevan upeaäänisen tähden taustat ja avasi suosikkilaulajan salaperäisyyden verhoa.

– Rita on nuorempana ollut lyhyen aikaa naimisissa kaupan alalla työskentelevän miehen kanssa. Rita ja ex-mies eivät ole nykyään kovinkaan paljoa tekemissä, vaikka heillä on yhteinen lapsi, Seiskalle paljastettiin joulukuussa.

Lue lisää: Laulajatähti Behmin, 26, salattu tausta paljastui: Avioero ja piilosuhde!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »