fbq
Samu Haber ja Vivianne Raudsepp

Suhdekriisi päällä: Samu Haberin Vivianne-puoliso julkaisi antoisan kuvan vartalostaan - kuva!

Kuten Seiska tällä viikolla uutisoi, Vain elämää -ohjelmassa mukana olevan Sunrise Avenue -yhtyeen solistin Samu Haberin suhde mallina työskentelevän Vivianne Raudseppin kanssa on ajautunut kriisiin.

Samu Haber, 41, ja Vivianne, 26, ovat seurustelleet jo seitsemän vuotta, mutta nyt suhde on ajautunut ongelmiin, minkä seurauksena Vivianne on muuttanut Lontooseen, Isoon-Britanniaan. Samun on puolestaan Seiskalle kerrottu viihtyvän tätä nykyä varsin usein Helsingin yöelämässä.

SAMU HABERIN JA MALLIRAKAS VIVIANNEN SUHDE KRIISISSÄ: MUUTTIVAT ERILLEEN!

Vivianne on poistanut Instagram-tililtään runsaasti parin yhteiskuvia viime vuosilta ja jäljelle on jäänyt vain muutamia romanttisia otoksia vuosien takaa. Muutoin erotuska ei ole havaittavissa Viviannen sosiaalisesta mediasta.

Viimeksi perjantaina Vivianne julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa lateksihousuissa ja pelkissä rintaliiveissä. Kuva paljastaa mallina ja meikkitaiteilijana työskentelevän Viviannen hoikan vartalon kauneuden.

 

Starting to get super excited #summerisaroundthecorner #letsmakeitagoodone

Henkilön Vivianne Raudsepp (@vivianner) jakama julkaisu

- Alan olla superinnoissani, Vivianne kirjoitti kuvatekstiksi ja kirjoitti hashtag-tunnisteiksi, että kesä on aivan nurkan takana ja että hän toivoo kesästä tulevan hyvä.

SAMU HABERIN SUHDEKRIISI SYVENEE: VIVIANNE-RAKAS POISTI LÄHES KAIKKI PARIN YHTEISKUVAT!

Seiska tavoitti Viviannen kysymyksillä suhdekriisistä, mutta virolaistaustainen mallikaunotar ei kommentoinut asiaa mitenkään.