fbq
Stefan Therman

Stefan Thermanin bisneskuviot yskivät – konkurssihakemus ja velkomustuomioita

Seiska uutisoi vain muutama viikko sitten liikemies Stefan Thermanin Hangon-tiluksilla sattuneesta episodista, jossa espanjalaisnainen heilutti puukkoa ja poliisikin rynnisti paikalle. 

Nyt Hangosta kuuluu jälleen huonoja uutisia, sillä työeläkevakuutusyhtiö Varma on jättänyt Stefun heppatallista konkurssihakemuksen. Hevostallia operoi Sammaltien Ratsastajat Oy, jonka toimitusjohtaja Stefan on.

Konkurssihakemus on jätetty Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen 29.3., mutta sen käsittely on siirretty Helsingin käräjäoikeuteen. Myös Stefanin kiinteistönvälitysfirmalla ST Capital Oy:llä on tummia pilviä taivaallaan. Yrityksellä on 23 maksuhäiriömerkintää, joista tuoreimmat ovat tammikuulta. Firmalle on myös lätkitty käräjäoikeuksissa useita yksipuolisia velkomustuomioita. Tuorein näistä on maaliskuulta. 

Stefanin kiinteistöfirma ei ole toimittanut kaupparekisteriin tilinpäätöstietoja kahteen vuoteen, eikä yritys ole enää ennakkoperintä- eikä työnantajarekisterissä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Stefan Thermanin ulosottohelvetti syvenee! Veroja maksamatta uskomaton summa - luottokorttikin kuittaamatta

Talli
Helsingin heppapiirit hermostuivat liikemiehelle ponin tallivuokrien jäätyä jatkuvasti rästiin. Nyt Hangossakin on tukalaa, kun tallia haetaan konkurssiin. Stefan on tämän hankolaisen hevostallin toimitusjohtaja.

Tilaa Seiska lomakkeella