fbq
Kotimaa
04.09.2021 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Tuuli Oikarinen
Sometähti Tuuli rohkaistui ja avasi tiukan hameensa napit: "Kropan ulkonäkö ei määrittele mua millään tapaa"
Kotimaa
04.09.2021 18:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, 22, ottaa kantaa siloteltuihin somekuviin, ja haluaa kertoa oman kantansa vatsamakkaroihin sekä ulkonäköpaineisiin.

Tuuli kirjoittaa pitkässä somepäivityksessään muun muassa siitä, ettei olisi vuosia sitten julkaista tällaisia kuvia itsestään, mutta nyt asia on toinen. Selviytyjät Suomi -kilpailija julkaisi kuvasarjan, jossa hän istuu ystävänsä kanssa rannalla pienissä topeissa ja farkkushortseissa.

Lue myös: Laulaja Tuuli hehkuttaa Selviytyjät Suomi -kilpailua: "Tulin sieltä uutena ihmisenä takaisin!"

- Meidän molempien terveet ja hyvinvoivat kropat näyttää istuessa tältä, ja niinkin normaali asia kun vatsamakkarat on, sitä välillä kokee haluavansa piilotella niitä ja pelkää mitä muut ajattelee. hassua, miten vuosia sitten en ois ikinä uskaltanu postata tällasta kuvaa, koska tosissaan ajattelin että olin jotenkin huonompi siks ettei mun vatsa ollu koko ajan pyykkilautana. Onneks kuitenkin oman itsevarmuuden kehittyessä oon vihdoin ymmärtäny et mun vatsamakkarat tai kropan ulkonäkö muutenkaan ei määrittele mua millään tapaa eikä mun kannata tuntea epävarmuutta jostain mikä on normaalia, Tuuli miettii Instagramissa.

Nuori nainen kertoo myös, että ulkonäkö muuttuu ajan myötä, eikä hänen aamumahansa ole koskaan sama kuin iltamaha.

- Eilen meistä tuntu paremmalta avata tiukan hameen napit ja antaa vatsamakkaroiden loistaa mieluummin kun istua oudossa ja epämukavassa asennossa liian tiukassa vaatteessa. ja silti tunnettiin itsemme yhtä vahvoiks, itsevarmoiks ja kauniiks kun aiemminkin.

- Tiedän, ettei oman kropan hyväksyminen oo aina helppoa, mut toivotaan reetan kanssa et tällanen postaus vois antaa useemmalle rohkeutta olla enemmän sinut itsensä kanssa. me ollaan kaikki upeita, hyväksyttyjä ja arvokkaita just tällasena kun ollaan. (sydän) olen puhunut!!

Tuulilla on myös suosittu YouTube-tili

Tilaa Seiskan uutiskirje! »