fbq
Sini Sabotage ja Sergey Hilman

Somekansa kimpaantui! Sini Sabotage ja Sergey Hilman ruokkivat joutsenta sämpylällä

Cheers To Ugly Me -podcastia vetävät räppäri Sini Sabotage ja tv-kasvo Sergey Hilman aiheuttivat pahennusta somekansassa.

Sergey kuvasi hiljattain Instagram-tililleen videon Helsingin Kruununhaasta Hakaniemeen johtavan Pitkäsillan luona.

- Olemme tehneet kamalan rikoksen, josta aiomme kertoa kaiken teille juuri nyt, Sergey pohjustaa podcast-jaksossa ja kertaa vielä kuohuntaan johtanutta somevideota.

Videolla näkyi yksinäinen joutsen talven pimeydessä. Kaksikko päätti tuoda vesilinnulle leipää ja syöttää sitä sille. Sergeyn mukaan lintu oli itse uinut heidän luokseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Syötimme sille puolikkaan sämpylän ja kuvasimme sen Instagram-tarinaan. Sitten menimme nukkumaan, Sergey kertoo tapahtumien kulusta.

Seuraavana päivänä somekansa oli kimpaantunut ruokintavideosta.

- Aina kun yrittää nykypäivänä tarkoittaa vain hyvää, niin jengi rakastaa paskoa sun hyvän mielen päälle, Sini pamauttaa.

- Mm… Joo. Jumalauta. ”Älä saatanan hinttari syötä sitä leipää sille, sille tulee epämuodostumia”, Sergey siteeraa seuraajalta saamaansa kommenttia.

Montako seksikumppania teillä on? Sini Sabotage ja Sergey Hilman paljastavat podcastissa!

Seuraajat ovat muun muassa tulleet kertomaan vaikuttajalle, että lintujen siivet eivät välttämättä kehity normaaliin tapaan sopimattoman ruokinnan vuoksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kumpikin toteaa podcast-jaksossa, ettei ollut tällaisesta tietoinen ennestään.

- Kiitos vinkistä. En kysynyt. Ja se olisi kuollut. Oikeasti, se oli yksin se joutsen siellä, Sergey perustelee.

Sini kertoo kuulleensa, että kyseessä oleva joutsen olisi vasta aivan poikanen ja huonokuntoinen.

Lopuksi he kumpikin pyytävät anteeksi toimintaansa.

Sini Sabotage paljastaa podcastissa käyneensä intiimissä toimenpiteessä - seuraamukset yllättivät: "Susta tulee ihan todella lutka"

Korkeasaaren sivuilla kerrotaan, että linnunpoikasille pullan ja leivän syöttämisestä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Leivässä ja pullassa on hiilihydraatista syntyvää energiaa, mutta todella vähän tai ei ollenkaan vitamiineja ja hivenaineita sekä kuitua. 

Kasvuvaiheessa poikaset ovat alttiita erilaisille kasvuhäiriöille, ja vääränlainen ravinto voi aiheuttaa kasvun häiriintymistä.

Esimerkiksi siivet voivat kehittyä liian nopeasti muuhun kehitykseen nähden, jolloin niillä ei pysty lentämään. Tätä häiriötä kutsutaan ”enkelinsiiviksi”. 

Aikuisille tällaista ei voi muodostua, mutta yksipuolinen leivän syöttäminen voi altistaa ne kuitenkin puutostiloille tai yliannostuksille.

Kesällä vesilintujen ruokkiminen suositellaan unohtamaan kokonaan. Talvella aikuisille vesilinnuille sopivia ruokia ovat Korkeasaaren mukaan liotetut viljat kuten vehnä, kaura ja ohra ja vesilinnuille tarkoitetut täysravinnot eli pelletit.

Lähde: Korkeasaari

Laulujoutsen
Tässä Japanissa uiskenteleva laulujoutsen (lat. cygnus cygnus), jolla ei ole osaa eikä arpaa sämpylänsyöttökohuun.