fbq
Ville Koistinen.

Sokkipaljastus jääkiekkoilija Ville Koistisen avioerosta ja yllättävästä seurasiirrosta sveitsiläislehdessä: Petti vaimoaan 21-vuotiaan seuratyöntekijän kanssa!

Leijonien riveistä tuttu Ville Koistinen joutui viime viikolla kohun keskiöön, kun hän jätti yllättäen seuransa Langnau Tigersin Sveitsissä. Tämän jälkeen paljastui Villeä kohtaan olevan vireillä poliisitutkinta pahoinpitelystä, ja kiekkoilijan hakeneen viime marraskuussa avioeroa pitkäaikaisesta vaimostaan.

Huippujääkiekkoilija Ville Koistista epäillään pahoinpitelystä - Leijona-puolustaja jätti seuransa tällä viikolla!

Sveitsiläislehti Blick asettaa tuoreessa uutisessaan Villen seurasiirron uuteen valoon.

Lehti uutisoi keskiviikkona Villellä olleen salasuhde 21-vuotiaan naisen kanssa. Nainen työskenteli Langnau Tigersin ravintolassa. Lehden mukaan romanssi oli levinnyt piskuisessa kylässä tytön äidin kautta, jonka myötä asia oli kantautunut myös Villen vaimon tietoisuuteen.

Villen vaimo veti tilanteesta omat johtopäätöksensä. Hän oli lehden tietojen mukaan asian paljastumisen jälkeen pakannut perheen lapset autoon ja ilmoittanut Suomesta Villelle, että voi hakea autonsa lentokentältä.

Blick kysyi kommenttia tapauksesta myös Tigersin urheilujohtajalta Jörg Reberiltä, joka myönsi, että Villen halu purkaa sopimus oli tullut yllätyksenä.

- Hänen lähtöään ei suunniteltu lainkaan, Jörg totesi lehdelle.

Leijona-puolustaja Ville Koistinen jätti seuransa yllättäen Sveitsissä - taustalla avioero!

Sveitsiläislehti ennakoi Villen lähdön heikentävän joukkueen mahdollisuuksia loppukaudesta. Ennen lähtöään Ville oli ehtinyt tehtailla joukkueelle 30 pelissä 18 tehopistettä (7+11).

Villen uudeksi seuraksi vaihtui pikavauhtia Saksan Ingolstadt, joka sijaitsee 500 kilometrin päähän sveitsiläiskaupunki Langnausta.