fbq
Sointu Borg

Sointu Borgin järkyttävä aamu: "Aloin poraan ihan huolella"

Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg, 30, heräsi tänään (21.4.) hirvittävään järkytykseen.

Sointu raportoi kauhuaamustaan Instagram-sivunsa tarinaosiossa. 

- Onks kellekkään muulle käyny tää, että heräätte, erehdytte päivästä ja meette helvetinmoiseen paniikkiin? Sointu kirjoittaa.

Näin on nimittäin yrittäjälle käynyt. Hän kertoo heränneensä 6.30 ja olleensa aivan varma, että on lauantaipäivä ja hänen aamulentonsa Ouluun lähtee puolen tunnin päästä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Sit menin paniikkiin, aloin poraan ihan huolella (kyllä, otan duunikeikat tosissaan), herätin Tomin ja aloin pukeen housuja jalkaan itkien ja huutaen, että nyt lähen ajaan sinne Ouluun. Sit Tomi sano, että ei auta kun ajat sinne sen 7 tuntia, Sointu kertaa.

- Googlasin junat, olin soittamassa itkupuhelua asiakkaalle (onneks en sitä tehny, ne ois ollu vähän ihmeissään kun muija soittaa päivää ennen settiä) ja jumalauta vedin kierrokset. Sykkeet vieläki korkeella.

Sointu Borg avautuu parisuhteestaan: Olemme aika juntteja

Sointu on myös kuvannut videon, jossa kertoo olevansa hyvin tunnollinen työasioissa. Hän kertoo mokanneensa yhden ainoan kerran viimeisen viiden vuoden sisään. Virhe jätti pitkälliset traumat.

- Se oli sellainen komediaristeily, missä minun piti mennä vetämään laivabingo ja olin väärässä aikavyöhykkeessä. Minun piti vetää se Suomen aikaan ja olin Ruotsin ajassa tai jotain. Otin sen niin raskaasti, että näin varmaan vuoden painajaisia, Sointu kertoo.

Hän kertoo, että myöhästyminen on asia, jota hän ei vain tee. Hän kertoo olevansa "se tyyppi, jota kaikki vihaavat", eli se, joka on lentokentällä aina kaksi tuntia ennen lennon lähtemistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Lennolta myöhästyminen ois mulle muutenkin henkisesti liian raskasta. En toipuis siitä, Sointu kirjoittaa.

Yllätyskäänne lemmenlomalla! Sointu Borg menetti petipaikkansa - näin ranskalaisnainen liittyy tapaukseen

Sointu on viime aikoina ollut julkisuudessa yhdessä autistisen Topi-veljensä kanssa. Topi nähdään Ylen Kirjolla-ohjelmassa, jossa seurataan autistin kirjolla olevia henkilöitä. Veli onkin ihastuttanut laajasti katsojia.

Sointu Borg ja autistinen Topi-veli hurmaavat: "Aivan mieletön"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy