fbq
Kotimaa
12.11.2021 10:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sointu Borg
Sointu Borg täräyttää vauvapuheissaan: "Mahtuukohan ne ees musta ulos!?" - listaa 10 outoa faktaa itsestään
Kotimaa
12.11.2021 10:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Diili-voittaja Sointu Borg, 29, paljastaa somessa itsestään 10 faktaa, joita moni ei tiedä. Sointu paljastaa muun muassa olevansa oikeasti ruskeahiuksinen, ja vaaleat kutrit ovat värjäyksen tulosta.

Lisäksi Sointu paljastaa miettineensä vauva-asioita. Sointu on seurustellut neljä vuotta muusikkopuolisonsa Tomi Solosen, 37, kanssa.

Lue myös: Nyt on rohkeaa puhetta! Sointu Borg avautuu podcastissa lempiasennostaan ja itsetyydytyksestä: "Olen taitava käsistäni"

Oon 183 cm pitkä ja Tomi on itse asiassa 196 cm. Jos ikinä lisäännytään, ne mukulat pitää laittaa pelaan koripalloo, Sointu pohtii Instagramissa.

Avoliitossa asuvalla parilla ei vielä toistaiseksi ole yhteisiä rakkaudenhedelmiä.

Mahtuukohan ne ees musta ulos!? Tomi oli kai aikoinaan joku Kokkolan suurin vauva. Ai jeesus. Ehkä en vaan mieti tätä, Sointu täräyttää vauvapuheissaan.

Lue myös: Sointu Borgin Diili-menestys heijastuu kotielämään: Yritän välttää ämmäilyä

Suhteessa leimahtelee

Seiska kertoi lokakuussa, että Soinnun ja Tomin parisuhde on hyvällä mallilla. Tosin toisinaan kuulemma Soinnun ja paremmin MC Solosena tunnetun räppärin välillä leimahtaa, kun kodin jakaa kaksi tulisielua.

– Me molemmat rakastamme isosti ja tunnemme isosti. Välillä saattaa kiehahtaa ja riitelemme, mutta olemme onneksi lyhytvihaisia. Ne ovat sellaisia tavallisia pariskuntakinoja, Sointu paljasti Seiskalle.

– Mikään suhde ei ole ongelmaton. Suhteesta täytyy pitää huolta, ja jos haluaa sen toimivan, on raivattava aikaa. Olen oppinut sen kantapään kautta.

Tomi Solonen tunnetaan paremmin MC Solosena.
Diili-voittajan räppärirakas Tomi Solonen tunnetaan paremmin MC Solosena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »