fbq
Sofia Belorf

Sofia Belorfin ökylaukku herätti huomiota Lontoossa - hintaa jopa 30 000 euroa!

Sometähti Sofia Belorf, 32, on herättänyt huomiota tyyriillä laukkuvalinnallaan.

Vuosi sitten toukokuussa Seiska tavoitti Sofian muuttopuuhista:

Lontooseen viime viikolla matkustanut Sofia on nautiskellut suurkaupungin sykkeestä muun muassa shoppaillen ja illallistaen. Hän ei ole paljastanut kenen kanssa hän parhaillaan lomailee.

Julkaisemissaan Instagram-päivityksissä Sofia on esitellyt kaupanhyllyiltä himoitsemiaan asusteita, kuten luksusbrändien laukkuja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sofia Belórf esitteli hemmottelupäivänsä tuloksia - huomio kiinnittyi ökyyn yksityiskohtaan

Sofian iloksi hänen ei ole tarvinnut pelkästään himoita ökyveskojen perään. Naisen käsivarressa roikkuu nimittäin nykyään yksi laukkumaailman Ferrareista.

Luksusmerkki Hermès on valmistanut jo vuosikymmenien ajan Birkin -nimistä nahkalaukkua, jollaisen Sofiakin tätä nykyä omistaa.

Laukku komeilee Sofian muutaman viikontakaisessa somepäivityksessä vasemmalla:

Sofian beigen värisen Birkin-laukun tarkka hinta ei ole tiedossa, mutta usein harvinaislaatuisen käsilaukun hinnat huitelevat useissa kymppitonneissa.

Birkin-laukut valmistetaan kokonaisuudessaan käsityönä ja ennen omaa laukkua on joutunut jonottamaan jopa vuosien ajan niiden saatavuudesta johtuen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sofia Belórf pettyi luksusravintolassa − tästä on kyse

Birkin-laukkuja myydään nykyään paljon myös käytettynä, tosin omasta veskasta voi joutua silloinkin pulittamaan halvimmillaan jopa 10 000 euroa. 

Tavallisesti laukusta maksetaan noin 20 000 - 30 000 euroa. Harvinaisimpien mallien hinta saattaa kuitenkin nousta jopa 100 000 - 300 000 euroon.