fbq
Sofia Belórf

Sofia Belórf kertoo podcastissa ensimmäisestä salasuhteestaan

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf erosi vuonna 2017 aviomiehestään Niko Nousiaisesta. Hän kertoo  Podimon Sofia Belórf – Alaston -podcastin 9. jaksossa eron jälkeisistä miesseikkailuistaan.

Sofia ja Niko alkoivat seurustella vuonna 2009. Naimisiin he menivät vuonna 2012, ja erosivat lopulta viiden aviovuoden jälkeen. Sofian seuraava rakkaustarina alkoi heti eron jälkeen.

– Heti kun erosin minulla tuli tämmöinen ensimmäinen, jos voi sanoa, salasuhde yhden suomalaisen aika tunnetun räppärin kanssa, Sofia kertoo ja naurahtaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sitä voi sanoa jo todella tulella leikkimiseksi, hän myöntää.

Podcast: Sofia Belórf muistelee elämänsä synkimpiä aikoja eristyssellissä: ”Saako kuolla, haluan kuolla”

Kyse ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa seurustelun aloittamisesta, mutta räppärin kanssa vierähti siitä huolimatta parisen kuukautta.

– Oltiin kerran ulkomaillakin yhtä aikaa. Jotenkin saimme sen pidettyä niin, ettei siitä ikinä tullut mitään juttuja.

Salasuhde tuli Sofialle tarpeeseen.

– Sitä ennen olin ollut sinkku 19-vuotiaana, ja olin tuolloin 27. Tarvitsin sellaisen pikkusutinan. Se oli ihan hauskaa, vapauttavaa.

Kukaan ei saanut sutinasta siipeensä, ja Sofia teki impulsiivisen päätöksen, hylkäsi räppärin ja lähti Los Angelesiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Päivää ennen kuin lähdin, päätin, että lähden sinne. Ostin yksinäni lipun ja lähdin. Vuokrasin pariksi-kolmeksi kuukaudeksi kämpän West Hollywoodista, ulkomailla viihtynyt kaunotar kertoo.

Podcast: Karhuryhmä yllätti Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon sängystä - poliisi vahti Sofian virtsaamista ja pakkasi pikkuhousut