fbq
Sofia Belorf

Sofia Belórf avautuu supertiukasta dieetistään

Mediapersoona Sofia Belórf on aloittanut dieetin.

Podcast: Karhuryhmä yllätti Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon sängystä - poliisi vahti Sofian virtsaamista ja pakkasi pikkuhousut

Sofia Belórf kertoo tiukasta treeniohjelmastaan sekä ruokavaliosta, jotka hän on ottanut syksyn tullen käyttöön.

Sofia kirjoitti somessa, että kyseessä on jokavuotinen perinne. Sofia on päivittänyt 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissaan videoklippejä kuntosalilta ja avannut myös treeniohjelmaansa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Diet day 3. Teen mulle tutun ja turvallisen, joka syksyisen keittodieetin tällä viikolla. Tää on supertiukka ja 5-7 päivää aina riittää mulle (matala kalorinen & hiilarinen). Ensi viikolla sitten jatkan puhtaasti, mutta "normaaliruuilla", Sofia paljasti eilen keskiviikkona ja lisäsi:

– Ja mä nautin siitä kun kropassa on kevyt ja fresh olo. Jokainen tekee mitä itselleen kokee parhaaksi.

Yöllinen raivo iski! Stefan Thermanilta alatyylinen somepäivitys: "Lutka"

Sofia sai seuraajiltaa lukuisia viestejä kuuriinsa liittyen.

– Ps. SAIRAAN moni teistä oli kiinnostunut mun viikon keittodieetistä/puhdistuskuurista. Yllätyin, Sofia naureskeli itkuemojin kanssa Instagramissa.

Sofia kertoi seuraajilleen myös jakavansa perjantaina lisätietoa kuuristaan. Perjantaiaamuun julkkiskaunotar oli lisännyt kaurapuuron, jokapäiväisten treenien tueksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Sofia nähtiin viikonloppuna Stefun sairaalan lähellä. Kaunotarta kiinnosti enemmän somettaminen kuin ex-rakkaan tapaaminen.
Sofia on tuttu näky ulkoilemasta Bambi-koiransa kanssa Helsingin keskustassa.

Sofia Belórf julkaisi juhlavan kuvasarjan - seuraajan huomio kiinnittyi tiettyyn yksityiskohtaan: "Katsoin ekasta kuvasta, että sulla on..."