fbq
teemu ja siepa selänne

Sirpa Selänne paljastaa iloisen perheuutisen!

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen perheessä on syytä juhlaan. Sirpa Selänne paljasti heidän Eetu-poikansa menneen kihloihin Abbey-rakkaansa kanssa.

Arkistovideo: Seiskan haastattelussa Eetu Selänteen amerikkalainen tyttöystävä Abbey

Sirpa Selänne hiiltyi Ikeassa: "Ihan törkeetä"

Sirpa Selänne hehkuttaa rakkautta onnellisessa perhepäivityksessä. Sirpa paljastaa, että Eetu Selänne on mennyt kihloihin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Abbeyn kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sydämeni on täynnä iloa! Nämä kaksi rakastavaista, Abbey ja Eetu, kihlautuivat eilen ja pääsimme juhlimaan heitä kotona Abbeyn perheen kanssa. Niin erityistä aikaa ja jälleennäkeminen! Sirpa hehkuttaa vapaasti suomennettuna tänään perjantaina (26.5.) Instagramissa.

Sirpa lisäsi päivitykseensä kolme kuvaa rakastavaisista.

Kihlaus on lupaus avioliitosta ja arvaatte varmaan että minä hihkun onnesta!

Seiska kertoi viime vuoden elokuussa, kuinka edelliset kolme lätkäkautta Yhdysvaltojen yliopistokiekkoa alemmalla tasolla pelannut Eetu Selänne liittyi Mestis-seura Heinolan Peliittojen riveihin. Sittemmin Eetu ja Abbey muuttivat Suomeen. 

Kääk, mikä komistus! Teemu Selänteen poika on kuin ilmetty isänsä - Eetu, 24, juhlii synttäreitään: ”Sinusta on tullut niin upea”

Eetun viimeisin somepäivitys on viime vuoden helmikuulta. Julkaisussa Eetu poseeraa onnellisena Abbeyn rinnalla ja onnittelee rakastaan tämän syntymäpäiviensä johdosta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy