fbq
Sirpa Selänne

Sirpa Selänne, 53, tunteellisena lastensa vanhenemisesta: "Näitä saa vielä hoitaa"

Ex-kohukiekkoilija Teemu Selänteen, 52, Sirpa-vaimo, 53, juhlii tänään (24.5.) erilaista äitienpäivää.

Katso Seiskan tuoreimmat viihdeuutiset: 

Teemulla ja Sirpalla on neljä lasta, joista nuorimmainen, Veera-tytär, on jo 15-vuotias. Pariskunnan kolme poikaa on jo muuttanut omilleen ja perhe on levittäytynyt ympäri maailmaa.

Perheen toisiksi vanhin lapsi, 25-vuotias Eetu-poika muutti viime vuoden puolella yhdysvaltalaisen naisystävänsä Abbeyn kanssa Suomeen, kun Eetu siirtyi pelaamaan jääkiekkoa Mestis-seura Heinolan Peliittojen riveihin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teemu Selänteen Suomeen muuttanut Eetu-poika täytti vuosia - Sirpalta herkkä päivitys

Tänään keskiviikkona Sirpa lisäsi yksityiselle Instagram-sivulleen tukun valokuvia perheen nelijalkaisista jäsenistä. Sirpa kertoo, että on juhlapäivä.

- Tänään ilmeisesti koira äitienpäivä tai jotain sellaista! Eli terkkuja meidän hauveleilta kaikille!! hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Hän perustelee tietonsa julkaisunsa viimeisellä kuvalla, joka on kuvakaappaus Instagram-julkaisusta. 

- Hyvää kansallista koiraäitienpäivää kaikille rokkaaville koiraäideille, kuvassa lukee vapaasti suomennettuna.

Teemu Selänne puolustaa karua koirapäivitystään, samaan aikaan Sirpa tuohtuneena: "Nämä koirat, voi jumaliste..."

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisun muissa kuvissa poseeraavat Selänteiden kuusi karvakaveria, rottweilerit Stella, Lambo ja Bella, musta lurppakorvainen Simba, vaalea ja isokorvainen Nala sekä pikkuinen ja pörheä Niki. Myös Sirpan kasvattamat valkoiset ruusut näkyvät kuvissa koirien takana.

- Kivahan se on kun näitä koiria saa vielä hoitaa kun lapset jo niin isoja! Sirpa iloitsee.

- Sorry nää kuvat ei ole todellakaan ammattilaisen hyviä, enemminkin tilanne kuvia mun kännykällä, hän lopuksi pahoittelee seuraajilleen.

Sirpa Selänne kauhisteli tyttärensä asua: "Vähän liian lyhyt..."

Lemmikeistä on Selänteille kuitenkin toisinaan myös harmia. Sirpa on lisännyt toisinaan videoita koirien tekemistä tuhotöistä. 

Maaliskuussa joku koirista oli pureskellut Teemun ruskean golfkengän tohjoksi. Sirpalla oli kuitenkin tuolloin teoria tapahtuman syyhyn. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Vaikka meidän koirat ei ole enää rikkoneet moneen vuoteen vissiin kenkiä, niin nyt ne ovat innostuneet. Sadepäivä on saanut ne hulluksi näköjään, hän pohdiskeli kuvaamallaan videolla.

Marraskuussa Sirpa taas kuvasi kauhistuneena keittiötä, jonka lattia pursuili roskia. Koirat olivat ilmeisesti repineet roska-astioista muiden muassa ruokapaketteja, papereita ja tyhjiä maitotölkkejä.

Teemu ja Sirpa Selänne
Selänteet koirineen asuvat aurinkoisessa Kaliforniassa.

Koirat tuhosivat Teemu Selänteen omaisuutta