fbq
20150723, Helsinki. Pin up -malli Sini Ariell (ent. Tarkkinen) muuttaa Australiaan. Kuvassa Sini Ariell. Seiska / Ari Lahti.
20150723, Helsinki. Pin up -malli Sini Ariell (ent. Tarkkinen) muuttaa Australiaan. Kuvassa Sini Ariell. Seiska / Ari Lahti.

Sini Ariell ahtautui minivaatteisiin – näin siinä kävi

– Mahdunko 5-vuotiaana saamaani paitaan kokoa 140cm ja 16-vuotiaana omistamiini farkkuihin? Sini Ariell pohtii videollaan.

Tatuointitaiteilija Sini Ariell, 42, julkaisi hauskan videon somessa.

Arkistovideo: Sini Ariell perhelomalla

Australiassa asuva Sini Ariell teki hauskan tempauksen, jossa hän päätti kokeilla nuoruudessaan käyttämiään vaatteita. 42-vuotissyntymäpäivänään Sini päätti testata videolla, vieläkö vaatteet hänelle mahtuisi.

– Hahhaha haaste itselleni. Oon säästänyt lapsuuden vaatteita, koska hamstraaja. Katso mitä tapahtuu, Sini naureskeli päivityksessään Instagramissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaatetestiin pääsi muuun muassa hänen lapsuuden paita sekä nuoruuden housut.

Mahdunko 5-vuotiaana saamaani paitaan kokoa 140cm ja 16-vuotiaana omistamiin farkkuihin?  Sini pohti ja lisäsi nauraen:

Ainiin ja sit viel yks puristus loppuun

Sini Ariell pyörsi päätöksensä: palasi Onlyfansiin

Katso tästä Sinin video:

Ihanaa syntymäpäiväseuraa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Videolta käy ilmi, että vaatteet mahtuvat Sinille vielä edelleen. Sini sai myös Australiaan ihanaa seuraa, kun hänen rakas äitinsä saapui Suomesta juhlistamaan tyttärensä 42-vuotisjuhlaa ja tapaamaan läheisiään.

Mun paras ystävä mun Äiti tuli meille!!! Ihanaa kun saa taas rutistaa livenä, eikä vaan unissa. Ikävä on aina kun ei olla yhdessä. Kiitos kun olet aina niin mainio ihminen. Kumpa taas hieroisin itseeni sitä valtavaa ymmärrystä, hyväksyntää, tuomitsemattomuutta (kukin tyylillään), järkeä, kasvatusoppeja, johtajuutta, empatiakykyä, sekä ehdotonta rakkautta, mitä sinä hehkut olemassaolollasi. Koitan aina miettiä, mitä sinä tekisit tai mitä sanoisit ennenkuin itse sanon ja toimin. Olen ylpeä saatuani juuri Sinut oppaakseni. Mulla on hyvä perusturvallinen perhe ja hyvä kotikasvatus Kristillisessä perheessä. Kiitos äiti ja isi, Sini kirjoitti tunteikkaasti somessa.

Sini asuu Australiassa Stuart-miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

Oho, Sini Ariell esittelee pepputatskansa