fbq
Simo Frangen iski entisen tv-kuuluttajan.

Simo Frangén iski entisen tv-kasvon - sinkkupäivät ohi!

Viihdepersoona Simo Frangén on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin. Seiskan saamien tietojen mukaan juontaja-koomikko on tapaillut jo jonkin aikaa tv-kuuluttajana työskennellyttä naista.

Simo ja kuuluttajanainen ovat tunteneet toisensa jo kauan tv-piirien kautta. Kun Simo veti suosittua Maailman ympäri -ohjelmaa vuosituhannen alussa, nainen toimi Ylellä tv-kuuluttajana. Työnsä puolesta nainen pääsi kerran myös lukemaan Suomen äänestystulokset Euroviisufinaalissa.

Iskupuuhista yllätetty Simo Frangén ja blondi - kuumat kuhertelukuvat!

Seiskan tietojen mukaan parin monivuotinen ystävyys on roihahtanut romanssiksi.

– Kaksikko ei ole peitellyt suhdettaan, vaan he ovat liikkuneet avoimesti yhdessä Tampereen yöelämässä, Seiskalle kerrotaan.

Tv-töiden ohella rakastavaisia yhdistää vanhemmuus. Molemmilla on aiemmista suhteistaan kouluikäinen lapsi. Simolla on 11-vuotias Franz-poika kirjailija-toimittaja Rosa Meriläisen kanssa.

– Simo ja hänen uusi kultansa ovat viettäneet aikaa lastensa kanssa, lähipiiristä raportoidaan.

Oho, Simo Frangénin pojalla erikoinen harrastus!

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Simon uusi kulta on kunnostautunut myös politiikassa. Hän on pyrkinyt Tampereen valtuustoon vihreiden listoilta eli samasta puolueesta, jonka aktiivina ja entisenä kansanedustajanakin Simon ex-puoliso Rosa on tullut tunnetuksi.

Simon ja Rosan suhde päättyi eroon tammikuussa 13 vuoden jälkeen. Pian eroilmoituksen jälkeen Rosa julkisti Facebookissa elävänsä uudessa suhteessa toimittaja Tuomas Murajan kanssa, josta innostuneena Simokin päivitti omaa suhdestatustaan.

Simo Frangen yksin kaljalla lauantaina!

– Simo Frangén on baarisuhteessa joidenkin tamperelaisten ravintoloiden kanssa. (Vaikeasti selitettävä baarisuhde), Simo kirjoitti tuolloin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rosa ja Tuomas avioituivat yllättäen lokakuun lopulla Helsingin maistraatissa. Kihloja pari vaihtoi keväällä.