fbq
Shirly Karvinen

Shirly Karvisen teinilaukkuostos sai haisevan käänteen

Radiojuontaja Shirly Karvinen, 30, kertoo laukkulöydöksestään.

Shirly Karvinen karkasi Suomesta - avautuu sekoilustaan lentokentällä: "Yritin lennolle Sannin passilla"

Shirly Karvinen kertoi aiemmin somessa ostaneensa Guess-merkkisen käsilaukun, jotka olivat varsinkin nuorison ja nuorten aikuisten ihaillun kohteena 2000-luvun alussa. Shirly ihastelikin nostalgia-asustettaan, josta hän käytti termiä vintagelaukkulöytö.

- Siis se laukku on aivan hyvä, siinä ei sinällään ole mitään vikaa. Mutta mä huomasin, siinä vaiheessa kun mä unboksasin sitä laukkuu, et siitä laatikosta lähti tosi tosi tosi vahva semmonen hajuveden tuoksu, oikein semmonen pistävä hajuveden tuoksu. Se oli just semmonen, et jos muistatte, silloin teininä jos lähti vaikka käymään vaikka pienellä salatupakalla, jos oot ollut niitä teinejä, niin sit sen jälkeen suihkutettiin ihan sikana jotakin hajuvettä ja sit oltiin oikeesti vaan silleen, et haistin röökiltä ja hajuvedeltä sekaisin, Shirly juttelee videoklipillään Instagramin tarinoissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Niin se laukku haisi siis siltä! Et sillä hajuvedellä oltiin siis oikeesti koittaa peitellä sellaista supersuper tunkkaista ja pinttynyttä röökin ja bissen tuoksua.

Shirlyn ja Sannin viinanhuuruiset päivitykset hämmentävät: "Sopivasti välit poikki ennen joulua"

Shirly kertoo ajatelleensa, että ihan sama, sillä mitä muutakaan hän olisi voinut odottaa joltain Guessin laukulta.

- Koska mä vannon sen, että joka ikinen mun entinen Guessin laukku on uinut röökissä ja kaljassa. Niillä on siis lakastu monien yökerhojen lattioita, Shirly muistelee ja miettii laittaneensa uuden laukkunsa tuulettumaan pariksi päiväksi.

Somepersoona kuitenkin mainitsee, että hänellä on erittäin tarkka hajuaisti.

- Mulla on tosi naurettavan tarkka nenä. Mä haistan siis ihan kaiken. Ihan siis, että missä sä olet ollut, missä sä oot nukkunut, mitä sä oot tehnyt. Mä lupaan, että jos mä tuun nuuskaseen sua, niin mä haistan ja osaan kertoa, sun koko päivän kulun, Shirly paljastaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tätä mieltä Shirly Karvisen perhe on Sannista – yllättävä paljastus

Hän kuitenkin otti Guessin laukun käyttöönsä, mutta haistoi sen baarihajut koko päivän mukanaan.

Nyt Shirly pyytäkin someseuraajiltaan vinkkejä, miten saisi sterilisoitua laukun.

- Jos sulla on vinkki, miten saisi laukku hajuttomaks, niin saa heitellä tänne suuntaan, somettaja mainitsee.