fbq
Shirly Karvinen

Shirly Karvinen avoimena: ”Ilman Penaa olisin varmasti enemmän hulttio!”

Shrily Karvisen Pena-koira hurmaa ex-missin someseuraajat aina, kun suloinen haukku pelmahtaa esimerkiksi Instagramiin. Tammikuussa luottoparilla oli juhlapäivä, sillä Pensku-lempinimen saanut karvakuono täytti seitsemän vuotta.

- Pena on seitsemän vuoden ajan käynyt trimmissä joka toinen kuukausi, enkä vieläkään pääse yli, miten hieno poika siitä tulee sen jälkeen, radiojuontajanakin tunnettu kaunotar hehkuttaa Instagamin päivityksessään.

Katso myös: Shirly Karvinen säväyttää - näin uskaliaassa asussa ex-missi riensi juhlimaan, katso video!

Shrily oli 23-vuotias, kun hankki söpön yorkshirenterrierin. Huippupoppari Sannin avopuoliso tuumailee, että ilman hauvaansa hän olisi saattanut elää hulvattomampaa elämää. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Olisin ollut varmasti enemmän hulttio ilman Penskua. Onneksi olet ollut pitämässä jöötiä, Shirly kiittelee rakasta koiraansa.

Lue myös: Tältä näyttää Sannin ja Shirly Karvisen kodissa - eräs yksityiskohta puhuttaa

Insta-postaus on pullollaan somettajien sydämiä, joiden määrästä päätellen Shrily voisi perustaa Penalle oman fanikerhon. Koiruliinin synttärit ovat saaneet emoji-ryppään muun muassa missikeisarinna Sunneva Sjögreniltä. Päivitys on pistänyt liikkeelle myös muut yorkki-koirien omistajat.     

- Onnea Pena! Minun yorkki vasta 5 kk, ens viikolla ekaan trimmiin, yksi seuraaja kertoo.

- Onnea Penalle! Täällä kans saman näköinen Pena 2,5v. Yorkit on ihania, toinen liittyy onnittelukerhoon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy