fbq
Kotimaa
13.09.2021 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Sanna Kiiski
Seurapiirikaunotar kaipaa Sanna Kiiskeltä lainatavaroita takaisin: merkkilaukkuja ja -koruja kateissa 10 000 euron edestä
Kotimaa
13.09.2021 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Sanna Kiiski, 47, on joutunut hurjan tapahtumavyyhdin keskelle. Televisiosta tutusta toimittajasta on liikkunut Helsingin kahvilapöydissä jo tovin juoruja, joiden mukaan tunnettu seurapiirikaunotar peräänkuuluttaa toimittajalle lainaamaansa omaisuutta takaisin.

Hänen kerrotaan luovuttaneen merkkilaukkuja ja -koruja Sannalle jopa 10 000 euron arvosta päivävuokraa vastaan. Tavaroiden oli tarkoitus näkyä rekvisiittana tv-sarjan kuvauksissa, jollaista ei kuitenkaan Seiskan tietojen mukaan ole olemassakaan.

Seiskan tietojen mukaan Sanna olisi lainannut myös isoja, jopa kymmenientuhansien eurojen summia tuttaviltaan ja yhteistyökumppaneiltaan. Hän on käyttänyt erilaisia verukkeita rahalainojen saamiseksi, mutta tiedossa ei ole, mihin eurot ovat päätyneet.

SANNA KIISKI: "EN VOI HYVIN"

Kuultuaan itseään koskevista väitteistä Sanna itse otti yhteyttä Seiskan toimitukseen. Hän kertoi olevansa järkyttynyt asiasta, ja väitti samalla, että hänen sometilinsä on hakkeroitu.

– Totuus on, että minä en voi tällä hetkellä hyvin, hän kertoi toimittajalle puhelimessa.

Sanna Kiiski

MASENNUS JA MILJOONAVELKA

Sanna kertoi viime vuoden lokakuussa taloustilanteestaan sekä konkurssin seurauksista.

– En ole ainoa konkurssin tehnyt tässä maassa. Olen kokenut pahempiakin helvettejä, ja näen tilanteeni jo selviytymistarinana. Vaikka joidenkin mielestä saatan olla varttihullu, olen sentään elossa, Sanna tokaisee.

Lue lisää: Miljoonavelka ja masennus! Sanna Kiiski ajautui itsetuhoiseksi: Pelkäsin tappavani itseni

Toimittaja sanoi myös, että sai nopeasti apua mielenterveysongelmiinsa.

– Pääsin pikalähetteellä psykiatriselle poliklinikalle puhumaan – paitsi että ensimmäiset käyntikerrat vain itkin.

Lue lisää: Vaikeasta masennuksesta kärsivä Sanna Kiiski: Itsemurhariski vei ajokieltoon

Tilaa Seiskan uutiskirje! »