Arman Alizad ja Senay Coco

Senay-rakas kuittailee Arman Alizadille hylätyistä sukista ja joustamattomuudesta – tv-seikkailijalta selitys lapsuuden tarinasta

Kotimaa | 07.07.2021 06:44

Tv-tähti Arman Alizad, 50, ja hänen puolisonsa, meikkitaiteilija Senay Coco, 34, ehtivät elää pitkään yksin, ennen kuin löysivät toisensa.

Ennen rakkauden syttymistä Arman ja Senay olivat vain hyvän päivän tuttuja. He olivat tavanneet ensimmäisen kerran räppäri Spektin musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2013, ja sittemmin he olivat törmänneet satunnaisesti toisiinsa työkeikoilla.

Syksyllä 2019 Senay päätti yhtäkkiä kysyä Armanilta, mitä tälle kuuluu.

– Ajattelin, että kun kerrankin joku kysyy, anna sitten tulla kaiken ulos. Aloimme viestitellä enemmän, ja lopulta päätimme tavata. Siitä on nyt alle kaksi vuotta, Arman kertoo yhdeksänkuinen Kiki-tytär sylissään.

Avoimuus sekä pitkät keskustelut ovat Senay Cocon ja Arman Alizadin suhteen salaisuus.
Avoimuus sekä pitkät keskustelut ovat Senay Cocon ja Arman Alizadin suhteen salaisuus.

Lue lisää: Ensitreffeistä vanhemmiksi vuodessa! Näin Arman Alizadin ja Sanay-puolison rakkaus roihahti

Sukat ärsyttävät

Kun suhde vakavoitui, pariskunnan lapset tapasivat toisensa. Kaikkien onneksi jälkikasvusta tuli äkkiä kavereita keskenään.

Suhde eteni nopeasti, ja pian Senay muutti perheineen Armanin luokse Espooseen. Uusioperheen yhteiselo on sujunut erinomaisesti.

– Tietyissä jutuissa olen tiukempi kuin Senay ja sitten taas toisinpäin. Joskus on käynyt klassisesti, että toinen vanhemmista sanoo ”joo” ja toinen ”ei”, mutta sitten olemme menneet äkkiä pitämään palaveria makuuhuoneeseen, Arman sanoo.

– Kyllä meilläkin riidellään, mutta emme jätä asioita roikkumaan vaan puhumme ne heti läpi. Olen huomannut, että Armanin on joissain asioissa vaikea tehdä kompromisseja, Senay toteaa.

Yhdeksänkuinen Kiki on aurinkoinen tyttö ja näyttää kohta oppivan kävelemään. – Minäkin aloin kävellä samassa iässä, äiti kertoo.
Yhdeksänkuinen Kiki on aurinkoinen tyttö ja näyttää kohta oppivan kävelemään. – Minäkin aloin kävellä samassa iässä, äiti kertoo.

Lue myös: Arman Alizad kahdeksanhenkisen uusioperheen elämästä: Olemme kauppareissulla melkoinen sirkus

Senay piikittelee Armania lattialle hylätyistä sukista.

– Luin lapsena tarinan Hannusta ja Kertusta. Jätän jälkeeni vaatteita, että Senay varmasti löytää minut, Arman vitsailee takaisin.

Lue myös: Arman Alizad hehkuttaa helppoa vauva-arkea ja vitsailee Kiki-tyttärestään: Ihan kuin hänen niskassaan olisi kolme kutosta

Emme unohda toisiamme

Kun lapset ovat Kiki-vauvaa lukuun ottamatta toisilla vanhemmillaan, Arman ja Senay järjestävät aikaa myös parisuhteelle.

– Jokainen vauvakuplassa elänyt tietää, että se voi olla todella kuormittavaa. Onneksi saamme välillä hoitoapua Senayn vanhemmilta, ja saamme pienen irtioton arjesta, Arman kiittää.

​ Kellot ovat Armanille rakas harrastus. Hänen kokoelmistaan löytyy muutama vintage-Rolex, joita myös Senay saa käyttää.Kellot ovat Armanille rakas harrastus. Hänen kokoelmistaan löytyy muutama vintage-Rolex, joita myös Senay saa käyttää.
​Kellot ovat Armanille rakas harrastus. Hänen kokoelmistaan löytyy muutama vintage-Rolex, joita myös Senay saa käyttää.

Lue myös: Arman Alizadin kodin täydellinen espoolaisidylli muuttuu mustaksi huumoriksi: Haluatko nähdä heti kidutuskellarin?

Pariskuntaa yhdistää kiinnostus kauniisiin esineisiin. Senay keräilee vintage-merkkilaukkuja, ja Armanin kokoelmassa on muutama vintage-Rolex. He nauttivat myös päästessään välillä laittamaan parhaat päälle ja lähtemään vaikkapa hienolle illalliselle.

– Haluamme huolehtia siitä, että emme unohda toisiamme, Senay kuvailee.

Alle kahdessa vuodessa on tapahtunut paljon, mutta kun pariskunnalta kysyy avioliittoaikeista, tarjolla on vain kryptinen vastaus.

– Koskaan ei tiedä, mitä huominen tuo mukanaan. Elämme päivän kerrallaan. Sitä ajatusta ei kuitenkaan pidä ottaa liian kevyesti. Meillä on valtavasti vastuuta perheestämme, Arman sanoo.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!