fbq
Senay Coco ja Arman Alizad

Senay Cocolta pysäyttävä ulostulo

Tv-toimittaja Arman Alizadin, 52, puoliso ja meikkitaiteilijana tunnettu Senay Coco, 36, kertoo rehellisesti voinnistaan rehellisessä ulostulossaan.

Arkistovideo: Seiska Arman Alizadin uuden CLS–mersun kyydissä

Arman Alizad kuolevaisuudestaan: Olen huolissani lasteni pärjäämisestä

Senay Coco kertoo koskettavasti viime vuosistaan, jotka eivät ole olleet hänelle helppoja. Koronan lisäksi Senayn maailman muutti kerta heitolla myös pienen lapsen syntyminen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä on koronan jälkeen mulla ollut somessa aika syvä hiljaiselo. En ole samalla tavalla somettanut kuin ennen omasta arjesta, ajatuksista ja ylipäätänsä mitä kaikkea kivaa mulle kuuluu. Muhun vaikutti todella syvästi korona ja raskauteni. Kikin syntymän jälkeen mulla oli pitkään todella vaikeaa olla ja elämä/arki vaan pysähtyi kuin kello, koska olen aina ollut menijä ja tekijä, meikkaaja-stylisti kirjoittaa Instagram-tilillään.

Coco kertoo olleensa hukassa itsensä kanssa. Mediapersoona ei tiennyt, miten lähteä selvittämään omia ajatuksia.

Mitään ei voitu tehdä, kukaan ei uskaltanut nähdä koska oli pelottavaa ja mitään arkista hauskaa puuhastelua ei voitu tehdä koska kaikki oli kiinni. Korona oli minulle todella vaikeaa ja masentavaa aikaa. Olin todella paljon yksin kotona vastasyntyneen lapsen kanssa ja omien ajatusteni kanssa, ja pahinta oli riittämättömyyden tunne ihan kaikesta. Mä en rehellisesti sanottuna oikeen tiennyt mitä tehdä, kenelle kertoa tai edes puhua? Olin todella hukassa ja paine vaan kasvoi sisälläni. Pahin tunne oli että en tiennyt mistä aloitan itseni kanssa?

Coco kertoo tilanteen vaikuttaneen myös fyysisesti ja painoa pudonneen yli 10 kiloa.

Laihduin 12 kiloa todella lyhyessä ajassa joka masensi minua vielä enemmän. Mua suorastaan sanottuna hävetti nähdä ystäviäni siinä kunnossa missä olin, koska en osannut olla itseni kanssa ja näin itsekkin että en voinut hyvin, ja mulla ei ole ikinä ollut näin vaikeaa itseni kanssa.

Senay Coco ja Arman Alizad lähtivät lemmenlomalle ulkomaille: "Tekee niin hyvää meille"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Coco kertoo saaneensa apua viimein terapiasta.

Mietin ensimmäisenä että mun on pakko saada itseni voimaan hyvin sisältäpäin ja avata mun lukot, mitkä on tämän olon tekijät? Löysin hyvällä onnella todella hyvän ratkaisukeskeisen terapian (voin suositella käsi sydämelläni), ja 2 todella rakasta ihmistä jotka olivat tuki ja turvani. Kiitos, Coco kirjoittaa.

Tuoreessa kuvapäivityksessä hän kertoo opiskelevansa parhaillaan, ja saaneensa myös painoa nostettua.

Tänään otin kuvan itsestäni koska koin niin syvää onnistumista ja kasvua siitä missä olin 2 vuotta sitten. Olen koulussa tällä hetkellä ja olen siitä niin ylpeä, + olen hakemassa jatko-opintoihin syksyllä. Minulla on ihana työ, perhe ja ystävät ja olen saanut 7 kiloa takaisin painoani, jee! Parasta oli kun terapeuttini kehui minua että olen kasvanut ja saavuttanut todella ison kasvun itseni kanssa ja hän on todella ylpeä minusta. Tuntu niin hyvältä kuulla nuo sanat. Voin sanoa kovalla äänellä että olen todella ylpeä itsestäni, koska aika syvältä kuopalta kiipesin ylös. Kerrankin uskalsin tehdä jotain itseni takia ja hakea apua. Mulla on hyvä olla (sydän)

Kipuiletko ikäkriisin kanssa? Arman Alizadilla on viisi hyvää neuvoa: "Tämä on rennon elämän salaisuus"