fbq
Kotimaa
28.11.2021 19:28
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Paul Elias ja Olavi Uusivirta
Selviytyjät-semifinalisti Paul Elias ja juuri eronnut Olavi Uusivirta yllättivät: Suutelivat lavalla – silminnäkijä: "Se vaikutti parisuhteen julkistamiselta"
Kotimaa
28.11.2021 19:28
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Selviytyjien tämäniltaisessa semifinaalissa nähtävä muusikko Paul Elias esiintyi Olavi Uusivirran lämppärinä eilen lauantaina (27.11.) Pakkahuoneella Tampereella. 


Molemmat miehet ovat taannoin kertoneet Instagram-tileillään eronneensa tahoillaan. Nyt Tampereelta onkin kantautunut mielenkiintoista tietoa eilisen keikan loppuhetkiltä.

– Olavi pyysi Paulin lavalle ja he esittivät lopuksi yhdessä Olavin Nuori ja kaunis -kappaleen. Kappaleen aikana he olivat lähekkäin ja lopuksi Olavi antoi Paulille ruusun. Lisäksi he suutelivat.

Silminnäkijä kertoo, että tilanne vaikutti parisuhteen julkistukselta.

– He sanoivat, että haluavat jakaa uutisen juuri Pakkahuoneen yleisölle.

Sekä Paul että Olavi ovat jakaneet omilla Instagram-tileillään videotarinoita, joissa kaksikko laulaa läheisissä tunnelmissa juuri Nuori ja kaunis -kappaletta.


Paul Elias jakoi myös Instagram-feediinsä kuvan, jonka yhteydessä hän hehkutti Olavin keikkaa.


– OKEII!??? PAKKAHUONE, MITÄ KETTUA?!! Oliko vähän sairasta!?! Kiitos!  Nyt bailataan, Paul kirjoitti.

Takana pitkä liitto

Olavi Uusivirta ilmoitti viime viikolla siitä, että hänen ja näyttelijä Saara Kotkaniemen avioliitto on päätynyt yllättäen eroon. Yhden lapsen vanhemmat ehtivät olla naimisissa vuodesta 2015.


– Haikein mielin ilmoitamme, että yhteinen taipaleemme aviopuolisoina on päättymässä. Jatkamme matkaa ystävinä, kumppaneina ja rakkaan tyttäremme vanhempina. Emme kommentoi asiaa julkisuudessa tämän enempää, Olavi päivitti Instagram-tilillään.

Vielä viime heinäkuussa Olavi ja Saara herkistelivät yhdessä somessa ja kertoilivat sokerihääpäivästään eli kuuden vuoden liitostaan.

Lue myös: Olavi Uusivirta erosi vaimostaan Saara Kotkaniemestä - Anna Puu lohduttaa saamallaan ohjeella


Paul Elias puolestaan ilmoitti omasta päättyneestä parisuhteestaan tämän viikon tiistaina.


– Hei kaikki! Selviytyjät jakso 13 kirjeen takia tulleiden kysymysten johdosta koen että haluan tulla ulos tämän kanssa. Me ollaan syyskuussa erottu tyttöystäväni kanssa. Kaikki on ok, Paul ilmoitti Instagram-videotarinassaan.


Muusikko mainitsi kirjoituksessaan myös, ettei tahdo kommentoida eroa sen enempää. 

Lue myös: Selviytyjät Suomen voittajasuosikki Paul Eliakselta shokki-ilmoitus: "Koen, että haluan tulla ulos tämän kanssa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »