fbq
Rikkaat ja rahattomat

Seiska selvitti: Tällaiset ovat Rikkaat ja rahattomat -rikkaiden todelliset tulot - yksi elää alle köyhyysrajan!

Seiska listasi Rikkaat ja rahattomat -tv-sarjan "rikkaiden" osallistujien tulot.

Erika Helin on kertonut tienaavansa Onlyfans-tähtenä jopa 12 000 euroa kuukaudessa. Vuoden 2021 verotuksessa nuo tulot eivät vielä näy, sillä erotiikkatähti ansaitsi vaivaiset 5 205 euroa. Näin niukoilla tuloilla kaunotar elää reilusti alle köyhyysrajan.

Erika Helin

Erika Helin kokeili elää minibudjetilla – käytti kaikki rahat yhteen asiaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Janne Immonen

Kiinteistöbisneksessä uransa luonut ja Diilissäkin taitojaan väläytellyt Janne Immonen on tuttu myös Instagramista, jossa hän on hokenut väsymiseen asti Rock your day -sloganiaan savolaisaksentilla. Turhaan Janne ei ole somessa höpötellyt, sillä hän on tehnyt varsin sievoisen tilin. Vuosituloja on kertynyt 80 239 euroa. 

Taru Marjamaa

Diili-Jannen rallienglannilla väännetyt valmennusvideot puhuttavat somessa: "Ket jour goats" – katso ja ihastu!

Maarika Maury

Taru Marjamaa on energinen viiden lapsen äiti, joka on tehnyt hienon työuran. Taru muistetaan etenkin Elle-lehden päätoimittajana, ja sen jälkeenkin hän on työskennellyt muodin parissa. Supermamma on osannut tehdä myös riihikuivaa rahaa, yhteensä 96 496 euroa vuonna 2021.

lennu
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa gaala-asustaan: Olen Black Swanin ja kanan sekoitus!

Petri Matero

Maarika Mauryllä on monta titteliä. Hän on muun muassa toimitusjohtaja, valmentaja, kirjailija ja taiteilija. Hienoilta kalskahtavista titteleistä huolimatta Maarikan vuoden 2021 tienestit olivat 19 509 euroa.

Jaana ja Panu

Rikkaissa ja rahattomissa kohauttaneen Sara Chafakin ulkonäkö hämmentää - katso ja vertaa

Jyväskyläläinen Lennu Keinänen tituleeraa itseään enkelisijoittajaksi. Seiskan tarkastelussa Lennu lienee Suomen köyhin enkelisijoittaja, sillä ansiotuloja Lennulla oli vain 8 616 euroa. 21 992 euron pääomatulot pitivät toki nenän pinnalla. Onneksi Lennun Heidi-vaimo tienasi hieman enemmän, yhteensä 44 514 euroa. Hän johtaa esiintymispukuja valmistavaa yritystään.

Tunnistaisitko samaksi henkilöksi? Näin eroottiselta Rikkaat ja rahattomat -ohjelman nuori eläkeläinen näyttää somessa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diili-ohjelmasta tuttu Petri Matero on mainonnan ja markkinoinnin ammattilainen, lisäksi hän tekee musiikkia ja on tapahtumajärjestäjä. Vaikka Petri onkin Rikkaat ja rahattomat -sarjan rikkaissa, hänet luokitellaan keskituloiseksi. Viimeisimmän verotuksen mukaan tuusulalainen työmyyrä ansaitsi 50 842 euroa. 

Diilistä tuttu Petri Matero toteutti haaveensa: ”Tässä nyt ollaan”

Jaana Villanen on tuttu kasvo Miss Suomi -kisojen valmentajana. Erikoisjuristin koulutuksen saanutta palvelumuotoilija-valmentajaa voi hyvällä syyllä kutsua rikkaaksi 116 055euron vuosituloineen. Yli sadantonnin kerhossa tulonsaajien keskuudessa on vain 2,5 prosenttia. Myös Jaanan Panu-mies teki hyvän tilin, vaikka ansaitsi alle puolet vaimonsa tuloista eli 45 959 euroa.

Voiko näin pienillä tuloilla elää? Huippu-urheilija Annimari Korte kertoo, kuinka paljon hänellä menee rahaa ruokaan

Tilaa Seiska lomakkeella