fbqSeiska löysi mystisesti sairastuneen Jussi Halla-ahon – salakuva! | Seiska
Jussi Halla-aho

Seiska löysi mystisesti sairastuneen Jussi Halla-ahon – salakuva!

Kotimaa | 20.09.2021 11:01

Viikonloppuna paljastui, että perussuomalaisten ex-puheenjohtaja Jussi Halla-aho on jäänyt pitkälle sairauslomalle. Halla-ahon sairausloman tiedotettiin jatkuvan 3. lokakuuta saakka, mutta sen syystä vaiettiin visusti. 

Halla-ahon mystinen sairastuminen on luonnollisesti herättänyt suurta kiinnostusta. Suomen suosituimman poliitikon mainetta nauttivan Halla-ahon voinnista on käyty laajaa keskustelua netissä ja kahvipöydissä. 

Seiska löysi Jussin Helsingistä lauantaina. Tuolloin paljastui, että Jussi on niin hyvässä kunnossa, että hän pystyy liikkumaan kaupungilla.

Lue myös: Heti kaljaa huulille! Jussi Halla-aho ryntäsi yllätysilmoituksensa jälkeen suoraan olutterassille kaveriporukalla - katso kuva!

Jussi Halla-aho

Mustiin aurinkolaseihin verhoutunut Jussi käveli reippaasti kohti keskustaa. Päähänsä konkaripoliitikko oli pujottanut mustan pipon, jossa oli puolueen käyttämä "jotain rajaa" -iskulause.

Kansanedustajana toimiva Halla-aho osallistui 20. elokuuta eduskunnassa Afganistan-keskusteluun. Varsinaisen syyskauden istuntoihin hän ei ole sairautensa vuoksi osallistunut.  

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto, Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!