fbq
Sara Sieppi

Sara Sieppi näpäyttää arvostelijoitaan: "Sieppo ja sen peppu kuittaa" - tämä hottiskuva sai aikaan ilkeilyä

Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, julkaisi muutama päivä sitten sometilillään kuuman kuvan, jossa hän poseeraa tiukassa lateksimekossa. Otos herätti ihastuksen lisäksi myös närkästystä ja ikäviä kommentteja, joita Sara ei pysty käsittämään. Kaunotar päättikin näpäyttää seuraajiaan, ja kertoa rehellisesti oman näkemyksensä asiasta.

Erotiikkajösses! Sara Siepin rietas asu saa haukkomaan henkeä - kuva!

Oon jotenkin edelleen häkeltynyt siitä, kuinka paljon tääl somessa arvostellaan ulkonäköä, pukeutumista ja painoo ja you name it. Viime aikoina oon kuulemma näyttänyt huonoa esimerkkiä pukeutumalla lateksimekkoon, toisen mielestä mun pitäs aloittaa ehdottomasti dieetti ja kolmas on ollu sitä mieltä, et mun tissit on liikaa (taas), Sara ihmettelee.

Tämä Sara julkaisema kuva oli joillekin liikaa:

Sara toivookin, että ikävät kommentit jätettäisiin kirjoittamatta.

Ois super-siistii saada olla vaan se oma itsensä täällä, just sellasena ku mä haluun, eli ihan vaan Sara. Onnekseni mun missitaustan takia oon tottunut kaikkeen arvosteluun(vaikka niin sen ei tarvis olla), mut tosi moni ei oo, enkä uskalla ees ajatella, kuinka syvälle tollaset ikävät kommentit voi jollain mennä.

Mun toimiston peilissä on tällä hetkellä muijja, jonka vaa’assa on varmaa omat enkat, mut samaan aikaan se muija on sata kertaa onnellisempi ku koskaan aikaisemmin. Sieppo ja sen peppu kuittaa! En tiennyt, et viel aikuisiällä joutuu käyttää eskarissa opittua lausetta; ollaan kivoja toisillemme.

Banaani kädessä ovista sisään! Sara Siepin säntäily hihitytti – kuva!

Arkistovideo: Sara Sieppi täytti 30 vuotta