fbq
sara marie forsberg

Sara Forsbergin lettipidennykset aiheuttivat viime vuonna haloon sosiaalisessa mediassa – uusi versio kerääkin ylistystä!

Alun perin Kielinaisena julkisuuteen noussut Sara Forsberg ei pelkää tyylimuutoksia, ainakaan hiustyylin muutoksia.

Monet Saaran fanit muistavat, että elokuussa 2017 Saara ajoi päänsä kaljuksi! 

Tuolloin kaunotar kertoi, että hän oli pohtinut asiaa jo niin kauan kuin hän muistaa.

Sara käytti erilaisia peruukkeja, ja kertoi avoimesti YouTube-videoillaan hiusten kasvattamisen olevan suorastaan tuskainen prosessi. 

Sara Forsbergin uusi hiustyyli sai aikaan someraivon! Herätti keskustelua maailmanlaajuisesti: "Tämä on silkkaa rasismia" - katso kuva!

Nykyään Saaralla on tyylikkäät, lyhyet hiukset.

Nyt nekin ovat kokeneet muutoksen, sillä Saara paljasti muutama päivä sitten käyneensä laitattamassa tukkansa crochet box -leteille. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i love new york so much i wanna scream🗽 #ootd

Henkilön SAARA (@helloimsaara) jakama julkaisu

- Tunnen itseni aivan älyttömän itsevarmaksi ja kauniiksi, Saara kirjoitti uutta hiustyyliään esittelevän päivityksen yhteyteen.  

Kuva on kerännyt useita kommentteja.

Niistä jokainen ylistää naisen uutta tyyliä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she snapped 😩 @braidedbytee 💗 #cornrows #feedinbraids

Henkilön SAARA (@helloimsaara) jakama julkaisu

Kun Sara viime kerralla edusti sosiaalisessa mediassa afrohiuksille ominaisessa letitystyylissä, aiheutti se kovan keskustelun sosiaalisessa mediassa. 

Ei, miksi laitoit tämän kampauksen, kun maailmassa on tuhansia erilaisia hiustyylejä, joista olisit voinut valita. Ettekö tajua, että tummat ihmiset eivät ole saaneet työpaikkaa, terveydenhuoltoa, asiakaspalvelua ja pankkilainoja, koska heillä on perinteinen afrikkalainen kampaus. Ole kiltti, riisu lettisi ja pyydä anteeksi, eräs seuraaja kirjoitti Saran kuvaan englanniksi. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!