fbq
Sanni Kurkisuo

Sanni julkaisi murheellisen lauluvideon - tapailee sydäntäsärkevästi: "Lääkäri soitti, et se on syöpää"

Laulaja Sannilta, 29, on pitkään odotettu uutta musiikkia.

Viime vuoden toukokuussa Sanni shokeerasi faninsa. Hän nimittäin ilmoitti vuosia odotetun uuden albuminsa kutistuneen vain viiden kappalen EP:ksi. Kesken-minialbumi julkaistiin kesäkuussa 2022. Syyksi Sanni kertoi sen, että hän tunsi kasvaneensa kertojana monesta albumin kappaleesta ulos.

- Lopulta päätin, että haluan julkaista kokonaisuudesta vain itselleni tärkeimmät biisit. Ne, joiden julkaisua en ole koko tänä aikana malttanut ollenkaan odottaa, hän perusteli tuolloin.

Sannilta shokki-ilmoitus: vuosia valmisteltua albumia ei tulekaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viime vuoden aikana Sanni päivitteli ahkerasti sosiaaliseen mediaan julkaisuja, joissa kertoi työstäneensä uutta musiikkia urakalla. Hän esimerkiksi vieraili Saksan pääkaupungissa Berliinissä, jossa kirjoitti uusia kappaleita.

Tyylinsä muuttanut Sanni räväyttää: ”Nyt vaihto Kurkisuo vapaalle” – kuvat

Tänään (15.3.) Sanni julkaisi fanien yllätykseksi videon Instagram-sivullaan. Hän istuu ikkunalaudalla soittaen kannettavaan tietokoneeseen kytkettyä minikosketinsoitinta. Soitollaan hän säestää sydäntäsärkevää laulua.

- Painan päätä auton penkkiin, kun mä ajan hiljaa pois. Perheenä me sinne mentiin, erikseen me lähdettiin, punapää laulaa koskettavasti.

- Liian aikaisin, mut liian myöhään. Lääkäri soitti, et se on syöpää eikä me voitu tehdä mitään, ku kädestä pitää, hän päättää murheellisesti.

Näyte on oletettavasti esimakua tulevalta albumilta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sannilta yllättävä avautuminen tilanteestaan: "Tällä hetkellä musta tuntuu..."

Kuuntele Sannin surumielinen taidonnäyte alta tai tästä linkistä:

Seuraajat ovat ottaneet pätkän äärimmäisen hyvin vastaan.

- Ei pysty kuuntelee ees tätä pätkää herkistymättä ni en tiiä haluunko ees tietää mimmosen niagaran koko biisi aiheuttaa, kommenttikentässä hehkutetaan.

- Tarvitsen tän biisin mun elämään!!! eräs huudahtaa.

- Pakko kuulla koko versio! toinen komppaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oho! Laulaja Sanni muutti radikaalisti tyyliään - katso kuva

Sannin tuorein kokopitkä albumi Trippi julkaistiin vuonna 2019. Hän on käsitellyt biiseissään aiemmin henkilökohtaisen oloisia aiheita, kuten erokipuilua ja pettämistä. 

Juttua muokattu 16.3.2023 klo 18:56: Otsikkoon lisätty tieto, että kyse on lauluvideosta.