fbqSamuli Edelmann palaa kirjassaan avioeronsa yksityiskohtiin – ero tuli vaimolle yllätyksenä | Seiska
Samuli Edelmann

Samuli Edelmann palaa kirjassaan avioeronsa yksityiskohtiin – ero tuli vaimolle yllätyksenä

Kotimaa | 01.09.2021 19:01

Syksyn ehkä odotetuin elämänkerta Samuli – Pimeydestä valoon kertoo rakastetun laulaja-näyttelijän elämästä kaikkine rosoineen. Kirjan on kirjoittanut Johannes Lahtela ja sen on julkaissut Otava (2021).

Samuli Edelmann kertoo kirjassaan myös avioerostaan. Samuli Edelmann ja Laura Tuomarila erosivat keväällä 2018.
- Kun Samuli sitten halusikin avioeron, tuli ilmoitus Lauralle yllätyksenä. Hän oli itse kerran aikaisemmin miettinyt eroa ja täyttänyt eropaperitkin. Mitta oli tullut täyteen. Samuli oli tuolloin surrut tukihenkilöään, joka oli kuollut syöpään. Kuolema oli murheellinen asia ja sitä kuuluikin surra, mutta Samuli käyttäytyi kuin heidän koko perheensä oli murhattu, kuin elämä ei voisi enää mitenkään jatkua, kirjassa kuvaillaan.

Lue myös: Samuli Edelmannin ja Laura-vaimon omaisuus puoliksi – ei avioehtoa!

samuli edelmann
Samuli ja Laura olivat yhdessä miltei 20 vuotta.

Erilliset elämät

Eropäätöksen teki lopulta kuitenkin kirjan mukaan Samuli.

- Ajatus erosta tuntui Laurasta mahdottomalta, olivathan hän ja Samuli olleet yhdessä kaksikymmentä vuotta ja heillä oli kaksi lasta. Lopulta ero oli kuitenkin helpotus molemmille: oli hyvä, että Samuli osasi lähteä, koska Laura ei ollut siihen pystynyt. He olivat pitkään eläneet erillistä elämää ja olleet yksin, vaikka asuivatkin saman katon alla. Nyt kumpikin voisi jatkaa matkaa omillaan.

Lue myös: Samuli Edelmann uutuuskirjassa addiktioistaan: ”Mulla on ollut pakonomainen tarve valloittaa uusi nainen toisensa perään”

Laura ja Samuli avioituivat vuonna 1999. Parilla on kaksi lasta. Perhe asui useita vuosia Maltalla, mutta vuonna 2015 he asettuivat takaisin Suomeen. Liitosta kerrotaan uutuuskirjassa moneen otteeseen. Lauraa myös kiitetään kirjan loppusivuilla kiitosten yhteydessä.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!