fbq
samu haber

Samu Haber ja uusi tanssijarakas Etel Röhr rakastuneina yhdessä: kähmivät toisiaan puistossa – kuvat!

Seiska uutisoi keväällä Vain elämää -sarjassa hurmanneen Samu Haberin, 41, ja malli Vivianne Raudseppin, 26, pitkän suhteen ajautuneen kriisiin.

Samu Haberin suhdekriisi syvenee: Vivianne-rakas poisti lähes kaikki parin yhteiskuvat!

Samu Haberin ja mallirakas Viviannen suhde kriisissä: Muuttivat erilleen!

Erohuhut saivat lisää tuulta siipiensä alle, kun Sunrise Avenuen keulahahmona ja Voice of Germanyn tuomarina tunnettu Samu kuvattiin intiimillä kynttiläillallisella brunetin kanssa berliiniläisessä drinkkibaarissa heinäkuun alussa.

Näin Samu Haberin suhde kauniiseen tanssijaan Etel Röhriin tuli ilmi – tämä paparazzikuva Berliinistä paljasti!

Taannoin Seiskan paparazzi bongasi Samun samaisen tummahiuksisen naisen kanssa Helsingin Töölönlahdella. Kaksikko oli valloittanut puiden katveessa olevan puistopenkin. Penkin toinen puoli jäi tosin käyttämättä, sillä siro kaunotar istui hajareisin Samun sylissä.

samu haber ja etel röhr

Seiskan selvityksessä paljastui Samun uuden mielitietyn olevan tanssijana mainetta niittänyt, 25-vuotias Etel Röhr. Hänet on nähty UMK-musiikkikilpailussa tanssijana muun muassa Krista Siegfridsin ja Chisun taustalla. Kaunottaren isä on tunnettu elokuvatuottaja Marko Röhr, jonka tuottamissa Noste – tanssi veden alla- ja Rölli-elokuvissa Etel on esiintynyt.

Samun ja Etelin suhde lienee melko tuore, sillä kaksikon välillä lempi leiskui kuin vastarakastuneilla teineillä. Samu intoutui kuiskuttelun lomassa puristelemaan ja hyväilemään uutta kultaansa varsin kiihkeästi.

samu haber ja etel röhr

Sydänkäpysten kuumat suudelmat eivät jääneet ohikulkijoilta huomaamatta. Teerenpeli ajautui jopa sille tasolle, että vierestä lenkkeilleet ihmiset kokivat olonsa hieman vaivautuneiksi.

Lemmentuokion jälkeen Samu ja Etel suuntasivat käsi kädessä läheiseen ravintola Töölönrantaan, jossa hempeily sai jatkoa. Molemmat loivat toisiinsa rakastuneita katseita ja silittelivät toistuvasti toisiaan kädestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Saatuaan mahansa täyteen ravintolan tarjoiluista Samu ja Etel nousivat pyöriensä satulaan ja poistuivat Töölönlahtea pitkin kohti keskustaa.

samu haber ja etel röhr