fbq
Sami Kuronen

Sami Kurosen syntisen seksikäs yllätys suosikkibändin kanssa! "Kunniatehtävä"

Juontaja Sami Kuronen, 48, yllätti eilen (29.12.) ilmestymällä Helsingin Jäähallin lavalle ennen Suomen tämän hetken kuumimpiin yhtyeisiin lukeutuvan Blind Channelin keikkaa.

Juontaja lisäsi Instagram-sivulleen rock-henkisen yhteiskuvan, jossa poseeraa tunnusomaisesti kädet sivuille levitettynä. Erikoiseen nahka-asuun verhoutunut Sami "saarnasi", eli ilmeisesti spiikkasi, yhtyeen lavalle.

- Kunniatehtävä, johon ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan vastausta, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

- Periksiantamattomuus, kunnianhimo, suuri sydän, valtava musiikillinen palo ja isot biisit ovat tehneet Blind Channelista tämän hetken kiinnostavimman suomalaisen rock-bändin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Keikka on toden totta tehnyt Samiin lähtemättömän vaikutuksen.

- Oon nähnyt Nordiksella vuosikymmenten aikana lukuisia ikonisia keikkoja. Eilinen nousi parhaiden joukkoon. Helposti, hän päättää.

Tyttäreltä jäätävä kuitti! Sami Kuronen ei saanut kutsua Linnan juhliin

Keikalla koettiin Samin lavailmaantumisen lisäksi toinenkin yllätys. Poptähti Robin Packalen nimittäin pomppasi laulamaan keväällä julkaistua Bad Idea -hittiä yhdessä solistien Joel Hokan ja Niko Moilasen kanssa. Robinin suoritus sujui somevideoiden perusteella varsin mallikkaasti, ja yllättävä yhteistyö sai fanit hurmokseen.

Nahkahousuihin sonnustautunut Robin poseeraa myös Samin lisäämässä yhteiskuvassa.

Robin Packalen jakoi uskomattomia kuvia huippukalliista harrastuksestaan - katso ja ihastu!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Keikan jälkeen Sami on fiilistellyt tapahtumaa Instagram-tarinoissaan. Hän kyselee kuvaamallaan videolla Joelilta, mikä fiilis hänellä on ison pääesiintyjäkeikan jäjiltä.

- Tämä oli maailman isointa ikinä, Joel hehkuttaa.

- Kiitos Samille, että hän oli pappina ja saarnasi meidät lavalle. Kiitos todella paljon, ja kiitos kaikille, jotka oli mestoilla. 

- Ilo oli minun puolellani. Ihan sairaan kova veto, Sami kehuu, ja Joel lähettää lentosuukon kameralle. 

Sami Kuronen rehellisenä kokemastaan: "En todellakaan osannut kuvitella..."

Sami on hehkuttanut Blind Channelia aiemminkin. Juontaja tapasi rokkarit keväisessä Emma-gaalassa ja nappasi muistoksi yhteiskuvan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Maailmanluokan rocktähtiä lavalla ja nöyrällä asenteella painavia herrasmiehiä niiden ulkopuolella, Sami kehui tuolloin sosiaalisessa mediassa.

- Tulee ihan kohta se päivä kun kiitospuheita pidetään englanniksi! hän povasi.

Blind Channelin toimisto täyttyy fanilahjoista: 2 600 Nine Inch Nails -paitaa ja Titanic-museo

Vuonna 2013 perustettu Blind Channel on julkaissut liki 10-vuotisen uransa aikana neljä studioalbumia ja esiintynyt yhdessä Euroopan suurimmista metallifestivaaleista, Saksan Wacken Open Airissa.

Yhtyeen todellinen läpimurto tapahtui vuoden 2021 Euroviisujen myötä. Kansainvälistä megasuosiota Dark Side -biisillään niittänyt yhtye sijoittui viisufinaalissa historiallisen hyvin kuudenneksi. Se on kilpailijamäärään suhteutettuna Suomen toiseksi paras sijoitus Euroviisuissa vuonna 2006 voiton vieneen Lordin jälkeen.

Blind Channel
Blind Channel vei tämän vuoden Emma-gaalassa peräti kuusi pystiä.

Netissä arvosteltiin nimettömästi Blind Channelin faneja - bändi teki ällistyttävän vastaiskun!