Sami Kuronen

Sami Kurosen luottokortin sisältänyt kirje saapui juontajan kotiin avattuna - julkaisi videon postijärkytyksestään: "Kenellä kaikilla mahtaa olla jo kortin tiedot?"

Kotimaa | 27.09.2021 16:11

Juontaja Sami Kuronen äimistyi maanantaina saatuaan päivän postin kotiinsa. Temptation island Suomesta tuttu suosikkijuontaja esittelee Instagram-tilinsä videotarinassa pankista lähetettyä kirjekuorta, joka on puoliksi revitty auki.

Kurosen mukaan kirjeessä oli hänelle lähetetty uusi luottokortti.

- Pankista tuli uusi luottokortti. Kenellä kaikilla mahtaa olla jo kortin tiedot? Hienoa @postigroup, Kuronen kirjoitti sarkastisesti.

Lue myös: Sami Kuronen muistelee traumaattista tilannetta uimahallissa: "Se oli viimeinen kerta kun vedin miesten uimahousut jalkaan!"

Videotarinan jälkimmäisessä osassa Kuronen ihmettelee myös kirjeen päälle laitettua tarralappua, jossa saajalle ilmoitetaan, että postilähetyksessä oli käsittelyvaiheessa havaittu vaurio kirjeen päällyksessä.

Hämmentäväksi tarran tekee se, että huomautus on kirjattu huomiselle eli tiistaille (28.9.).

- Päiväys onnistuttu tekemään huomiselle, eikä käsittelypisteestä mitään tietoa!

Lue myös: Sami Kuronen ja kaunis toimittajarakas asuntomessuilla – yhteinen koti kiikarissa? Katso kuva!

Kirjesalaisuus on Suomessa ja useimmissa Euroopan maissa lakiin kirjattu jokaisen ihmisen perusoikeus. Toiselle tarkoitetun kirjeen tahallinen avaaminen voikin siten täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Rikosnimike on tuolloin viestintäsalaisuuden loukkaus.

Seiska tavoitti Sami Kurosen maanantaina. 

- Ei hajuakaan mitä on tapahtunut. Kuori oli revitty puoliksi auki. Voihan kyse toki olla vaikka lajittelukoneen rajuista liikkeistä, mutta se oli onnistuttu repimään puoleen väliin saakka niin ”siististi” että vaikea uskoa. Näppäräsorminen on saanut siitä raosta kortin esiin ja numerot talteen. Onneksi noi tarvii aktivoida nykyään ennen kuin ne toimii. Pankkiin ilmoitettu ja uusi kortti on varmuudeksi tulossa! Erikoinen case anyway, Kuronen viestitti Seiskalle. 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!