fbq
Sami Kuronen

Sami Kuronen söpöstelee kisuvauvojen kanssa – sai naisseuraajat villeiksi!

Juontaja Sami Kurosen, 49, Hilma-kissan pennut ovat tassutelleet emonsa perässä somejulkisuuteen. Tv-tähti toivotti karvavauvojen kanssa hyvää naistenpäivää ja poksautti kommenttikentän täyteen sydämiä. 

Kaikki yksitoista Temptation Island -tuotantokautta isännöinyt Sami on esitellyt sosiaalisen median lempilemmikin, Hilma-kissansa, pentuja heti pienokaisten syntymästä saakka.

Karvaäidillä eli Kurosen Hilmalla on jopa oma sometili, jossa seurataan myös suloisten poikasten kasvua ja kehitystä. 

Voi, miten suloisia! Sami Kurosen kissa sai pennut

Hilmuri-, ja Hilmaleissön- lempinimet saanut Hilma ja Sami ovat toivottaneet tahoillaan seuraajilleen hyvää naistenpäivää. Molempien tervehdyksien Instagram-postauksien kommenttikentät ovat täyttyneet ihasteluista, sydämistä ja kaikenlaisista muista kommenteista.

Samilta on muun muassa kyselty Hilman naperoiden ikää, sukupuolta ja nimiä. Häneltä on usein lisäksi tiedusteltu, aikooko hän pitää itse pörhöiset kaksoset. Vielä Sami ei ole ennättänyt päivittämään näitä tietoja.

- Seuraavat pari kuukautta nämä sydäntenmurskaajat vastaavat meillä viihteestä, draamasta, jännityksestä ja komediasta, tv-komistus on kirjoittanut sosiaalisen median onnittelukorttiinsa naisille.

Seuraajat äityvät arvuuttelemaan, kuka ottaisi kolmikosta kotiinsa kenet.

- Söpöysvaroituuuus. Lähtevätkö nämä maailmalle? eräskin tahtoo tietää. 

Tämä seuraaja saa oitis lisäkommentin toiselta Samin fanilta.

- Av (alustava varaus) vaaleaan, hän heittää humoristisesti viitaten Samiin eikä kissoihin.

- Kaks harmaata ja yks vaalee: Kiitos, eräs listaa toivettaan.

Sami Kuronen paljastaa nautintonsa - herättää kysymyksiä

Kuudes päivä helmikuuta syntyneiden kissanpentujen korvat ja silmät aukesivat helmikuun loppupuolella.

- Ympäröivä maailma muuttui taas paljon mielenkiintoisemmaksi. Ihan kohta noustaan kunnoilla tassuilleen ja sitten meitä ei pysäytä enää mikään! Ensi viikolla tutustutaan vähän hiekkalaatikkoon ja ihmetellään vaihtoehtoja maitobaarille, Hilma on kertonut omalla Instagram-tilillään.

Kissaäiti on kertonut aiemmin myös, että vauvat voivat hyvin ja kasvavat kova vauhtia vauhtia. Omasta äitydestäänkin hän on avautunut.

- Mullakin kuulemma mammailu ihan hienosti hallussa, postauksessa kerrotaan. 

Sami Kurosen "Hilmaleissön" täytti vuoden − katso suloiset kissakuvat