fbq
Sami Kuronen

Sami Kuronen rehellisenä kokemastaan: "En todellakaan osannut kuvitella..."

Big Brother Suomi ja Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kuronen, 48, miettii, kuinka realityn tekeminen on muuttanut hänen elämäänsä.

HS: Sami Kuronen erosi kaikessa hiljaisuudessa toimittajarakkaastaan

Juontajakomistus odottaa torstaina (19.10.) alkavaa uutta Temptation Island -kautta hyvillä mielin. Hänpohtii somepäivityksessään, miten TIS-ohjelman teko on muuttanut hänen elämänsä.

- Kun marraskuussa 2014 lähdettiin Thaimaahan kuvaamaan Temptation Islandin ensimmäistä kautta, en todellakaan osannut kuvitella kuinka iso ilmiö siitä olisi tuleva. Saati miten merkittävästi se tulisi muuttamaan myös omaa elämää, Sami pohtii Instagram-tilillään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sami myöntää, että usein ihmiset tulevat puimaan tv-juontajalle myös omia parisuhdeongelmiaan.

- Ohjelma on opettanut mulle paljon ihmisistä, parisuhteista ja TV:n tekemisestä. Tuonut mukanaan julkisuuden kaikkine puolineen. Se on antanut ”tempparileiman”, jonka johdosta viimeisiin vuosiin ei mahdu montaa päivää niin etteikö joku olisi kysymässä ohjelmasta jotain. (Puhun siitä mielelläni). Hyvin usein löydän itseni myös tilanteesta, jossa minulle ventovieras ihminen avautuu parisuhteensa ongelmista ja elämänsä kipupisteistä häkellyttävän avoimesti.

Sami Kuronen avoimena: "Ensimmäinen sinkkukesä takana tällä vuosituhannella"

Alkava Temptation Island -kausi poikkeaa aiemmista kausista muun muassa siksi, että osallistujien keski-ikä on aiempaa nähtyä korkeampi.

Huomenna alkaa jo 11. Temppari-kausi! Tällä kertaa moni asia on toisin. Osallistujien korkeampi keski-ikä ja pidemmät suhteet esimerkkeinä. Samaan aikaan luvassa on tuttua ja turvallista Tempparimeininkiä. Uskon, että onnistuimme tekemään viihdyttävän, koskettavan ja kiinnostavan kauden, jolla piristää pimeitä syys- ja talvi-iltoja, Sami kirjoittaa syädmen kanssa.

Sami itse kävi kiperän eron läpi kesällä. Aiemmin juontaja heilasteli tovin vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholmin kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sami Kuronen avoimena deittailusta kipeän eron jälkeen: "Olen sen verran vanhan liiton ihminen..."