fbq
sami kuronen

Sami Kuronen avoimena: "Ensimmäinen sinkkukesä takana tällä vuosituhannella"

Sami Kuronen, 48, julkaisi elokuun viimeisenä viikonloppuna Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän summasi kulunutta kesäänsä.

- Kiitos kesä. Taas kerran olit liian lyhyt, mutta onneksi päiviisi mahtui paljon. Susta tuli hyvä. Aika erilainen mitä kuvittelin, Sami alusti.

Sami oli kaavaillut pitävänäsä kahden kuukauden kesäloman, mutta lopulta hän tekikin kesän aikana neljää eri tv-tuotantoa ja juonsi radiossa sekä festareilla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Jotenkin onnistuin leipomaan lomapäiviä sinne tänne ja ehdin golfkentällekin suht usein, Sami ilakoi.

Sami taustoitti päivityksessään viettäneensä kesän sinkkuna. Kyseessä oli Samille ensimmäinen sinkkukesä 12 vuoteen.

- Mulle tämä oli myös sinkkukesä. Ensimmäinen tällä vuosituhannella! Ihmeellistä, Sami kirjoitti.

Helmikuussa Sami vastaili somessa hänen seuraajiensa kysymyksiin. Yksi kysymys koski romanttisia suhteita.

Onko Sami Kuronen jälleen vapaa mies? Kummallista kiemurtelua seurustelukysymyksien vuoksi: "Ööö..."

- Naisten ikähaarukka suhteen kannalta, tuntematon seuraaja tiedusteli.

Vastauksellaan Sami antoi selkeästi ymmärtää, ettei seurustelukumppanin ikä ole hänelle tärkein kriteeri puolisoa valitessaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Jos sielut, haaveet, halut, arki ja sydämet kohtaavat ja kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, muuttuu ikä aika merkityksettömäksi asiaksi, Sami summasi.

Samilla on vuonna 2009 syntynyt tytär. Samin avioliitto tyttärensä äidin kanssa päättyi eroon vuonna 2014.

Seiskan tietojen mukaan Samin ja lapsensa äidin suhde päättyi kolmiodraamaan vuonna 2014. Sami tapasi jyväskyläläisen päätoimittajan, Mirkka Torikan ollessaan vielä naimisissa.

Sami seurusteli Mirkan kanssa vuoteen 2017 saakka. Seiskan tietojen mukaan eroon vaikutti jälleen kolmiodraama, jossa oli osallisena missi.

– Ai, teillä on sellainen tieto? No sanotaan näin, että kaikki ei silloin mennyt ihan niin rehdisti kuin Sami antoi ymmärtää, Mirkka kommentoi taannoin eroa Seiskalle.

Sami Kurosen sekava suhdesoppa sakenee: Petti ex-rakastaan Miss Suomen kanssa!

Eroon vaikuttaneen missisutinan jälkeen Sami alkoi seurustella vuoden 2017 Miss Suomen, Micaela Söderholmin kanssa. Suhde kesti puolitoistavuotta. Ex-pari ilmoitti erostaan loppuvuonna 2019.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska uutisoi maaliskuussa 2021 Samin heilastelleen vaaleaa toimittajanaista.

Paparazzi tavoitti pariskunnan muun muassa Samin rivitaloasunnolta ja Seiskan lukijat raportoivat kyyhkyläisten liikkeistä pitkin kesää 2021.

Sami ei ole kommentoinut viime vuoden seurustelusuhdettaan julkisesti. Tuoreesta somepäivityksestä saa kuitenkin sellaisen käsityksen, että Sami on ollut varattu mies ainakin vielä kesällä 2021.