fbq
Kotimaa
23.07.2021 19:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto, Timo Korhonen
Sami Hedberg
Sami Hedberg paljastaa, miten avopuoliso Saija Tuupanen yllätti hänet suhteen alussa: "Se on pieni hetki ajallisesti, mutta..."
Kotimaa
23.07.2021 19:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto, Timo Korhonen

Sami Hedberg, 40, tunnetaan yhtenä Suomen menestyneimmistä koomikoista. Valkokankaalla hän onkin päässyt hauskuuttamaan kansaa Antti Kulmalan roolissa.

Jo kolmatta kertaa Luokkakokous-elokuvassa Anttina toikkaroiva Sami löytääkin hahmonsa ja itsensä väliltä yllättävän yhtäläisyyden.

Lue myös: Sami Hedberg Luokkakokous-elokuvien rohkeista seksikohtauksista: ”Normaaliin elämiseen kuuluu alastomuutta!”

 

Sami on yksi Luokkakokous-elokuvien pääosanesittäjistä.
Sami on yksi Luokkakokous-elokuvien pääosanesittäjistä.

 

- Varmaan se herkkyys on samaa kuin minussa. Oli aika helppoa näytellä osaa jutuista, koska sieltä tuli sellainen vähän mammanpoikapiirre esille, Sami pohdiskelee.

- Elokuvassa on paljon kohtauksia perhe-elämän ympäriltä. On tuotu esimerkiksi Antin isä-poika-suhdetta esille. Sieltä olen pystynyt jonkin verran ammentamaan sitä, miten Sami Hedberg normaalisti käyttäytyisi nuoren lapsen kanssa, Sami pyörittelee ajatuksiaan.

- Tuli olo, ettei tarvitse oikeastaan näytellä ollenkaan, kun se meni niin luontevasti. Tuolla tavalla se varmaan menisi. Se oli mielenkiintoista.

Lue myös: Luokkakokous-tähti Sami Hedberg Renny Harlinista: ”Hänen kanssaan työskenteleminen jännitti aluksi!”

 

Sami on näytellyt Antti Kulmalaa vuodesta 2015 lähtien.
Sami on näytellyt Antti Kulmalaa vuodesta 2015 lähtien.

 

Tunteista puhuminen on Samin mukaan muuttunut paljon iän myötä. Hän on saanut kotonaan kasvatuksen, joka kehottaa keskustelemaan. Sami puhuukin ”välittämisen ilmapiiristä”.

- Myös parisuhteiden kautta ihminen oppii tuntemaan itseään enemmän. Varmaan eniten keskusteluja asioista ja erityisesti tunteista on käyty tässä viimeisimmässä parisuhteessani.

- En tiedä onko se sitten miesten juttu, että niistä omista tunteista puhutaan vähemmän, Sami naurahtaa.

Pieniä rakkauden tekoja

Sami on seurustellut iskelmälaulaja Saija Tuupasen, 39, kanssa kolmisen vuotta. He asuvat yhdessä Ullanlinnassa. Samin mukaan Saija onkin opettanut hänelle kommunikointitaitoja.

- Saija on myös todella herkkä ja tunteellinen, avopuoliso kuvailee kumppaniaan.

Sami paljastaa pariskunnan alkutaipaleelta suloisen eleen, johon Saija turvautui luodessaan parin välille kipinää.

- Se alkoi tällaisilla pienillä, kivoilla viesteillä. Keskellä tiistaita pöydältä saattoi löytyä pieni kirje, mihin Saija oli kirjoittanut auki hänen tuntemuksiaan, Sami muistelee rakkautta äänessään.

- Se on pieni hetki ajallisesti, mutta ne voivat olla todella merkityksellisiä juttuja. Pieniä viestejä, jotka tulevat tunteiden kautta.

Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen Espanjassa: "Sami hauskuutti vakavan oloista Saijaa" - tuoreet salakuvat parista!

Vaikka Sami on ollut aina todella tunteellinen, Saijan pienet rakkaudenteot ovat avanneet miehen maailmaa uudella tavalla.

- Olen sellainen romantikko. Tykkään yllättää ja järjestää. Keskityn aina parisuhteeseeni, mutta Saijan kautta sitä on tullut esille vielä enemmän, Sami kertoo hymyillen.

 

Saija on opettanut Samia kommunikoimaan tunteistaan.
Saija on opettanut Samia kommunikoimaan tunteistaan.

Lue myös: Iskelmätähti Saija Tuupanen häikäisee erikoisessa asennossa bikinikuvassa: "Sami Hedberg jätti mut tähän ja lähti lounaalle"

Perheenlisäystä tulossa?

Samilla ja Saijalla ei ole entuudestaan lapsia aiemmista suhteista. Tuntuisiko lasten saaminen Samin korvaan luonnolliselta jatkumolta suhteelle?

- Jos sellaisen aika tulee, niin ei kai siinä sitten mitään. En ole koskaan ajatellut, että sellainen ei olisi minun elämässäni mahdollista, että en haluaisi perhettä, Sami mietiskelee.

- Ainakin olemme siinä iässä, että se voisi sopia tähän hetkeen. Kukaan ei tietenkään osaa sanoa sellaiselle oikeaa paikkaa. Lasten hankkimista ei voi oikein kirjoittaa kalenteriin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »