fbq
Kerttu ja Sami

Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila pyörittävät lanteitaan hurjalla yhteisvideolla - hiki roiskuu ja peppu heiluu!

Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Kerttu Rissanen, 26, ja Sami Uotila, 51, ovat tuoreen jumppavideonsa perusteella upeassa kunnossa.

Yllättävällä yhteisvideolla pomppiva pariskunta ottaa Instagramissa osaa On the beat -haasteeseen, jossa tietty liikesarja on suoritettava musiikin tahtiin.

Lemmenloma! Kerttu Rissanen ja Sami Uotila nauttivat toisistaan upeissa maisemissa - katso kuva

Video ilmestyi Kertun Instagram-tilille tiistaina (22.3.).

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tätä kuvattiin Samin kaa viime pe ja aikamoinen treeni tuli ku ei ihan ekalla menny purkkiin, Kerttu kirjoittaa kuvatekstissään.

Jumppasalissa kuvatulla videolla rakastavaiset pomppivat ja heiluvat niin tehokkaasti, että katsojaakin hengästyttää.

Kun pari on suorittanut liikesarjan onnistuneesti, he tuulettavat villisti ja äityvät hassuttelemaan voitontanssilla.

Sami svengaa itsensä ulos kuvaruudusta Kertun jäädessä pyörittämään peppuaan kameralle.

Salatut elämät -pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat yhteen - katso ensikuvat uudesta lemmenpesästä: ”Tuntuu kaiken tavaran keskellä ihan vieraalta”

Kerttu lopetti näyttelemisen Salkkareissa vuonna 2020 oltuaan sarjassa mukana yli kuusi vuotta. Kerttu sittemmin on muun muassa ohjannut jumppatunteja ja valmistui viime vuonna myös joogaopettajaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sami näytteli Salatuissa elämissä ensimmäisen kerran vuosina 1999-2001. Myöhemmin hän on palannut sarjaan ja näytellyt aktiivisesti muun muassa teatterissa.

Kerttu ja Sami ovat seurustelleet vuodesta 2018 lähtien.