fbq
Sami Uotila ja Kerttu Rissanen

Salkkarit-kihlat! Kerttu Rissanen ja Sami Uotila sinetöivät rakkautensa sormuksin

Salatuista elämistä tuttu näyttelijäpariskunta Kerttu Rissanen ja Sami Uotila ovat vaihtaneet sormuksia romanttisesti Berliinin keväässä.

Salkkarit-parin kihlautuminen käy ilmi kumpaisenkin sosiaalisesta mediasta, jonne he ovat lisänneet tänään (20.4.) saman kuvaparin.

Toisessa kuvassa Kerttu katselee kaukaisuuteen Berliinin kattojen yli korkealta parvekkeelta, ja Sami pitelee kultaansa kädestä esitellen siroa timanttisormusta. Toisessa kuvassa kyyhkyläiset pitelevät toisiaan käsistä kiinni niin, että molempien sormukset ovat otoksen pääosassa.

Suhde kukoistaa kesäillassa! Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen nautiskeli auringosta Sami Uotilan kainalossa – kuva!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kerttu näytteli Salatuissa elämissä vuodesta 2014 aina vuoteen 2020 saakka. Hän on sittemmin kouluttautunut joogaopettajaksi, sekä suorittaa tällä hetkellä personal trainerin papereita. Hän osallistui Selviytyjät Suomen viidennelle kaudelle vuonna 2021.

Sami näytteli Salkkareissa vuodesta 1999 vuoteen 2002, ja palasi sarjaan vuonna 2014.

Avoliitossa elävät kyyhkyläiset ovat seurustelleet vuodesta 2018 asti. Pariskunta piti suhteensa täysin yksityisenä liki vuoden.

Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila pyörittävät lanteitaan hurjalla yhteisvideolla - hiki roiskuu ja peppu heiluu!