fbq
Esko Kovero, Venla Saartamo ja Pete Lattu

Salkkareiden Miia ilmestyi Esko Koveron juhliin - liikuttava jälleennäkeminen!

Tänään Salatut elämät -sarjan studiolla oli juhlan tuntua, kun vietettiin näyttelijä Esko Koveron, 65, upeaa 40-vuotistaiteilijajuhlaa.

Seiska oli paikalla todistamassa juhlahumua. Studiolla nostettiin malja Eskolle ja huudettiin kolme hurraa-huutoa näyttelijän uran kunniaksi.

Esko on näytellyt Ismo Laitelaa sarjassa sen alusta asti. Salkkareiden ensimmäinen jakso tuli televisioista tammikuussa 1999.

Sarjan pitkäaikainen tuottaja Marko Äijö piti naurua hersyvän puheen, ja myöhemmin myös näyttelijä Pete Lattu tarttui mikrofoniin. Pete näyttelee sarjassa Ismo Laitelan poikaa Kallea.

Pete heitti puheenvuoronsa lopuksi toteamuksen, kumpa Miia vielä olisi näkemässä hienon juhlahetken. Ismon tytär Miia nukkui pois jaksossa 540, joka esitettiin vuonna 2002. Sittemmin Miia näytellyt Venla Saartamo on vieraillut Salkkareiden spin-off-sarjassa Pihlajasatu.

Salatut elämät -tähdelle rooli kansainvälisestä elokuvasta

Eskon taiteilijajuhlassa koettiinkin varsinainen jymy-yllätys, kun Venla ilmestyi nurkan takaa esittämään tälle La Vie En Rose (Ruusuinen hetki) -klassikkokappaleen. Esko oli silminnähden liikuttunut Venlan herkästä ja kauniista tulkinnasta.

– Kiitos isä, terveisiä taivaasta, Venla heitti Eskolle yleisön edessä, jonka jälkeen kaksikko antoi toisilleen lämpimän halauksen.

Lopuksi Esko, Venla ja Pete jakoivat yhdessä iloisen hetken ja nauttivat kakusta. Legendaarinen kolmikko ikuistettiin samalla yhteiskuvaan.

Venla, Pete, Esko 2003
Tältä kolmikko näytti vuonna 2003.
Venla, Pete, Esko 2003
Jälleen yhdessä! Pete, Venla ja Esko nauttivat yhdessä Eskon 40-vuotistaiteilijajuhlasta.
Kakku
Tilaisuudessa oli lämmin ja iloinen tunnelma. Esko sai kunnian leikata kakun.
Eskon lahja
Seiskan toimittaja ojensi Eskolle lahjakassin.