Esko Kovero

Salatut elämät -tähti Esko Kovero paljastaa haaveensa: Se olisi unelmien täyttymys

Kotimaa | 25.09.2021 17:01

Salatuissa elämissä Ismoa näyttelevä Esko Kovero, 63, pitää suuresti kalastamisesta, joka juontaa juurensa Pohjois-Karjalasta kotoisin olevan konkarinäyttelijän lapsuudesta.

– Isäni oli kova kalamies, tätä kautta minäkin aloitin harrastuksen.

Seiskan toimittaja päätti viedä Eskon kalastamaan. Normaalisti näyttelijä ei kalasta median edustajien kanssa, mutta seura on hänelle tärkeää.

– Seuran pitää olla mielellään sellaista, että ihminen itse viihtyy kalassa, eikä tarvitse väkisin pakottaa touhuun mukaan.

Eskon poika on perinyt kalastusharrastukseen isältään. – Minulle se on tullut puolestani omalta isältäni.
Eskon poika on perinyt kalastusharrastukseen isältään. – Minulle se on tullut puolestani omalta isältäni.

Lue lisää: Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Unelmia riittää

Uisteluun erikoistunut Esko on kalastanut eritoten sisämaassa, mutta hyviä kalamuistoja hänellä riittää myös Turun saaristosta ajalta, jolloin hän näytteli Turun kaupunginteatterissa. Vielä Suomessakin on kuitenkin yksi alue, minkä kala-apajille Esko haluaisi.

– Lappi on vielä kokematta. Lapsena taisin siellä olla katsomassa kalastusta, mutta alue on vielä näin aikuisiältä kokematta.

Lue myös: Esko Kovero täräyttää: "Haluaisin Ismon lentävän Marsiin" - katso video!

Täystyöllistetty mies ei ole myöskään ehtinyt testata kalaonneaan iki-ihanan kotimaamme rajojen ulkopuolella.

- Sekin on vielä toteuttamatta. Ehkä kaikista eniten haluaisin mennä kalastamaan Kuubaan. Siellä on niin monenlaista eksoottista kalasaalista ja kalastuspaikkoja, että se olisi unelmien täyttymys, Esko kertoo haaveillen.

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto ja Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!