Salatut elämät -legenda Maija-Liisa Peuhu: Kotini on asuinkelvoton!

Kotimaa | 07.05.2021 07:05

Ulla Taalasmaana Suomen kansan hurmannut Maija-Liisa Peuhu, 79, on asunut Helsingin Laajasalossa jo 30 vuotta. Aviomiehensä Keijo K. Kulhan, 84, kanssa elämä saaristossa on ollut rauhallista. Erityistä iloa arkeen tuovat rakkaat lapsenlapset.

Lähestyvä äitienpäivä saakin isoäidin muistelemaan menneitä juhlapäiviä lämmöllä. Tulevaa hän ei ole kuitenkaan ehtinyt suunnitella. Jo koronankin takia äitienpäivän valmistelut ovat jäissä.

– Nyt vain odotellaan. Menemme hetki kerrallaan.

Maija-Liisa Peuhu on nähty Ulla Taalasmaan roolissa jo yli 20 vuoden ajan.
Maija-Liisa Peuhu on nähty Ulla Taalasmaan roolissa jo yli 20 vuoden ajan.

Lue myös: Näyttelijä Maija-Liisa Peuhu ja aviomies Keijo jaksavat koronaeristystä huumorin avulla: Minua huvittaa kaikki!

Keittiö uusiksi

Pandemian vuoksi Salatuista elämistä tauolle jäänyt näyttelijä on joutunut viettämään paljon aikaa neljän seinän sisällä.

Kodin rauhaa on kuitenkin viime aikoina koetellut rakkaan asunnon kokonaisvaltaiset korjaustyöt.

– Laajasalon-kotimme on ollut valtavassa remontissa. Muun muassa keittiö ja kylpyhuone on uusittu kokonaan. Tämä on ollut hurjaa mylläkkää, Maija-Liisa huokaa.

Konkarinäyttelijä on pakoillut miehensä kanssa remonttia Herttoniemessä.
Konkarinäyttelijä on pakoillut miehensä kanssa remonttia Herttoniemessä.

Lue myös: Salatut elämät -tähti Maija-Liisa Peuhu salasi vakavan sairautensa katsojilta – palasi töihin sairaalavuoteelta!

Pariskunnan koti on ollut laajan remontin takia asuinkelvoton. Onneksi väliaikainen majapaikka löytyi kuitenkin läheltä, Herttoniemestä.

Suosikkinäyttelijä kertoo, että omaan kotiin ei ole vielä hetkeen asiaa. Vessassa asiointi on tällä hetkellä mahdotonta, sillä veden tulo on katkaisu kokonaan.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!