fbq
Kotimaa
23.03.2021 11:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sara Sieppi. Kuva Pasi Murto.
Säihkysilmäinen Sara Sieppi säväyttää salaisuudellaan – kertoo helpon "huijausvinkin": "Maanantain to do -listaa sillä ei huijattu"
Kotimaa
23.03.2021 11:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Entinen Miss Suomi ja menestynyt somevaikuttaja Sara Sieppi, 29, paljastaa salaisuuden sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo Instagram-tilillään helpon tavan ehostaa tyyliään helposti.

- Huulipunalla saa huijattua paljon juttuja (spoiler pojille), mut maanantain to do -listaa sil ei valitettavasti huijattu, Sara kertoo.

Lue myös: No nyt! Sara Sieppi aloitti viikonlopun povi esillä - missikaunottarelle satelee kehuja: "Kuuma pakkaus!"

Entisen Miss Suomen siniset silmät säihkyvät kuvassa kuitenkin sen verran kauniisti, ettei hänen värjättyjä huuliaan edes aluksi huomaa. Hänen upeat silmänsä naulitsevat katsojan kuvan ääreen kuin roomalaiset sotilaat Jeesuksen ristille pääsiäisenä.

Somevaikuttajan katse tuntuu porautuvan kuvan välityksellä suoraan sisimpään, minkä takia sen äärestä on hankalaa poistua. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Etsi sitä oikeaa

Helmikuussa Sara halusi keskittää kaiken huomionsa ja rakkautensa yhteen asiaan, kun hän etsi sosiaalisesta mediasta itselleen täydellistä tapaa kuluttaa aikaa. 

Lue lisää: Sara Sieppi etsii itselleen sitä oikeaa - nämä asiat hurmaavat ex-missin: ”Tykkään jännityksestä ja pahoista pojista”   

- Farkkutyttö etsii sitä oikeaa. Ei jaksa leikkejä, vaan nyt mennään tositarkoituksella. Tykkään jännityksestä ja pahoista pojista. Liiallinen romantiikka käy pitkällä tähtäimellä tylsäksi. Onnellinen loppu silti ajatuksena. Viikonlopulle sarjasuosituksia? Sara pyysi tuolloin. 

Hän saikin paljon ehdotuksia tuolloiseen kyselyynsä, mutta kaikki niistä eivät olleet täysin hänen mieleensä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Viikonlopun ankea alku: Sara Sieppi mokasi - heti sakot 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »