fbq
Ossi Kivimäki ja Sabina Särkkä

Sabina Särkkä viilettää sinkkuna, ex-miehellä jo uusi kulta – yhteiskuvat yhä somessa

Seiska kertoi elokuussa vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa Sabina Särkän, 34, ja toimitusjohtaja Ossi Kivimäen, 32, eroaikeista.

Sabina vahvisti tilanteen Instagram-tilillään kaksi viikkoa myöhemmin. Somevaikuttaja vakuutti heidän jatkavan elämässä eteenpäin ystävinä, eikä hän halunnut kommentoida asiaa enempää. He jättivät erohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen syyskuun lopulla.

Sabina Särkän exä toipui nopeasti erostaan: Ossi löysi jo uuden rakkaan

Ossi löysi itselleen jo viime syksynä uuden rakkaan, vaikka on yhä Sabinan kanssa virallisesti naimisissa. He voivat hakea virallista avioeroa maaliskuussa, jolloin puolen vuoden harkinta-aika on päättynyt.

Uusi rakas julkaisi heistä tammikuun alussa ensimmäisen yhteiskuvan Instagram-tilillään. Seiskan tietojen mukaan kaksikko vietti joulun yhdessä Ossin sukulaisten luona, minkä jälkeen he lomailivat Lapissa. Uusi mielitietty on Seiskan tietojen mukaan ammatiltaan sekä kampaaja että personal trainer. Hän muistuttaa ulkonäöltään kovasti Sabinaa.

Sabina Särkän ex-miehen Ossin uusi kulta paljastui – vaalea kaunotar oli Jere Karalahden salarakas

Sabina on viime kuukaudet viihtynyt festareilla ja lomamatkoilla. Eron myötä hän on saanut runsaasti tukea ystäviltään.

Marraskuussa Sabina pois Ossin luota ja osti Helsingin boheemilta asuinalueelta 38 neliön yksiön.

Ossi Kivimäki ja Sabina Särkkä ilmoittivat erostaan elokuussa.
Ossi Kivimäki ja Sabina Särkkä ilmoittivat erostaan elokuussa.

Sabinan vuosi vaihtui ystävien seurassa Levillä. Toistaiseksi Sabina on somejulkaisujensa perusteella edelleen vapaana sinkkumarkkinoilla.

Sabina Särkkä jätti kohueronsa myötä luksuselämän taakseen - salakuvat muutosta boheemialueelle!

Sabinan ja Ossin suhde kesti seitsemän vuotta. He tapasivat vuonna 2015, kun Sabina seurusteli ex-rakkaansa, malli James Hamilton Kauppisen kanssa. Kaunotar jätti hänet avopuolisonsa Ossin vuoksi.

Sabina ja Ossi avioituivat vuonna 2019 upeissa puitteissa Kreikan Pórosin saarella huvijahdin kannella.

Sabina ei ole toistaiseksi poistanut edes hääkuvia Instagram-tililtään, ja Ossillakin on yhä runsaasti yhteiskuvia tulevasta ex-vaimostaan sometilillään.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.