fbq
sabina särkkä

Sabina Särkkä reagoi Sanna Marinin bileiden tissikuvakohuun

Seiska uutisoi tänään tiistaina (23.8.) pääministeri Sanna Marinin (sd.) kohubileistä levinneestä roisista kuvasta.

Sanna järjesti virka-asunnollaan Kesärannassa 10. heinäkuuta Ruisrockin jatkot ystävilleen. Kesärannan juhlista on julkaistu kiinalaisomisteiseen TikTok-sovellukseen railakasta materiaalia.

Videoita ovat julkaiseet vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa, malli Sabina Särkkä ja sometähti Arttu Mustonen, jotka ovat kuuluneet Kesärannassa bilettäneeseen seurueeseen yhdessä artisti Alma Miettisen ja hänen naisystävänsä, runoilija Natalia Kallion kanssa.

"Se on tissit, kaks muijaa" - Sanna Marinin kohubileistä leviää roisi video

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Videoilla Alma räppäsi rintavarustuksesta Kesärannassa.

Samassa yhteydessä somessa julkaistiin myös kuva, jossa Sabina Särkkä ja Natalia Kallio poseeraavat yläosattomissa Kesärannassa.

Toinen naisista pitelee kädessään Finland-kylttiä, joka on tuttu näky pääministerin virka-asunnolta.

Seiska julkaisee kuvan poikkeuksellisesti lainaamisoikeuden perusteella. Kuvalla on yhteiskunnallista ja päivänpolttavaa uutisarvoa.

Sabina särkkä
Alman räppikappale on julkaistu myös oheisen tissikuvan kera, jossa poseeraavat Sabina Särkkä ja Natalia Kallio. Kuvakaappaus TikTok-videolta.

Taas uusi kohuvideo Sanna Marinista: pääministeri kiehnäsi kuumasti Sabina Särkän kanssa

Sabina Särkkä ei ole toistaiseksi kommentoinut sometempaustaan julkisesti. Ex-missi on nyt kuitenkin reagoinut kohuotsikoihin erikoisella tavalla sometilillään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sabina lienee kyllästyneensä ihmisten kommentteihin hänen julkaisuissaan, sillä Sabina on nimittäin poistanut kommentointimahdollisuuden kuvistaan. 

Pääministerin bileystävällä Vesa Silverillä rikostuomio ja karmeat verovelat – näin Sanna Marin puolusteli: ”Uskon, että eletään oikeusvaltiossa…”