fbq
sabina särkkä

Sabina Särkkä jätti kohueronsa myötä luksuselämän taakseen - salakuvat muutosta boheemialueelle!

Kohublondi Sabina Särkkä erosi elokuussa toimitusjohtajarakkaastaan Ossi Kivimäestä. Toistaiseksi ei ole tiedossa mikä rikkoi Kreikassa vuonna 2019 näyttävästi avioituneen parin unelmaliiton.

Sabina ja Ossi asuivat liittonsa aikana Töölönlahden kupeessa upeassa luksustalossa. Hulppeat fasiliteetit järjestyivät raharikkaan Ossin puolelta, sillä menestyvän liikemiehen taustalla vaikuttaa myös varakas suku. 

sabina särkkä
Pari on vaiennut eronsa syistä. 

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Sabina muutti tiistaina 1.11. omaan asuntoon muuttomiesten avustuksella. Ex-missi osti boheemilta asuinalueelta 38-neliön yksiön, jonka alkuperäinen hintapyyntö oli 295 000 euroa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
sabina särkkä
Sabinan pyöreä pöytä oli suojattu muovilla. 

Paparazzi todisti aitiopaikalta, kun salskeat muuttomiehet roudasivat Sabinan kamppeita uuteen asuntoon. Kohukaunottaren uusi asunto sijaitsee hyvin värikkäällä alueella. Muutos aikaisempaan on melkoinen luksukseen tottuneelle ex-missille. 

sabina särkkä
Muuttomiehillä oli hiki hatussa. 

Sabinan koko maallinen omaisuus mahtui hyvin yhteen kuorma-autoon. Hän paljasti Instagramissa saaneensa kantoapua myös äidiltään ja isältään. 

sabina särkkä
Nojatuoli oli hyvin suojattu. 

Sabinan asuntoon päätyi lopulta lukuisia tuoleja, pöytälevyjä ja mattoja. Myös lumilautailusta pitävän Sabinan talviurheiluvälineet mahtuivat muuttokuormaan. 

sabina särkkä
Hapsumatto sai kyytiä muuttomiehen olalla. 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Instagramin perusteella asunto oli jo illan suussa varsin hyvässä kunnossa, sillä Sabinalla oli asunnolla jo miesseuraa.