fbq
sabina särkkä

Sabina Särkkä esittelee kotiaan – tähän sisustuselementtiin sinullakin on varaa

Sabina Särkkä, 34, on mieltynyt kodin sisustamisessa vaaleisiin sävyihin. Malli ja somepersoona esittelee nyt uusimmat löytönsä. Tyylistään tarkka kaunotar poseeraa uusissa kuvissa upeassa luonnonvalkoisessa mekossa ja sointuu näin itsekin sisustukseen.

Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäisen perintöprinsessan kodissa on harmoninen tunnelma.  Vaalean sisustuksen katseenvangitsijoina ovat muun muassa kullanväriset lamput, kuten luksusta henkivä kristallikruunu.

Nyt Sabina on esitellyt uusimmat hankintansa Instagram-seuraajilleen.

- Uusimmat löydöt kotiin. Jalkalamppu, peilipöytä, ruokapöydän tuolit sekä tyyny, Sabina luettelee kuvasarjassa. 

Voit katsoa kaikki päivityksen kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Someväki on erityisesti kiinnostunut erikoisesta solmutyynystä. Trendikkään koristetyynyn Sabina on bongannut ruotsalaisen vaatejätin H&M:n valikoimasta. Kyseinen sisustuselementti on sellainen, johon tavan tallaajillakin on varaa. Modernit tuolit puolestaan ovat kirppislöytöjä.

Sabina muutti viime vuoden marraskuussa omaan asuntoon. Hän osti boheemilta asuinalueelta 38 neliön yksiön, jonka alkuperäinen hintapyyntö oli 295 000 euroa. Sabina erosi elokuussa 2022 toimitusjohtajarakkaastaan Ossi Kivimäestä. Unelmalta vaikuttanutta avioliittoa kesti kolmisen vuotta. 

Seiska uutisoi kaksikon erohuhuista viime vuoden elokuussa, ja Sabina vahvisti eron Instagram-tilillään kaksi viikkoa myöhemmin.

Somevaikuttaja vakuutti heidän jatkavan elämässä eteenpäin ystävinä, eikä hän halunnut kommentoida asiaa enempää. He jättivät erohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen syyskuun lopulla.

Sabina kommentoi vihdoin suhdestatustaan helmikuun puolessa välissä BFF-podin tuoreimmassa jaksossa. Podcastia juontavat Emilia Emjeni sekä Selen Ahishali

– Olet ollut nyt potentiaalisesti hetken aikaa sinkkuna. Me kysytään tämä kaikilta meidän vierailta, niin mikä sinun parisuhdestatuksesi on? Selen tiedustelee.

Podcast: Aviomiehestään eronnut Sabina Särkkä tapailee uutta kumppania - koki villit Tinder-treffit!