fbq
Ruisrockin FB-seinä täyttyy hulvattomista tarinoista: yksi sai Roope Salmisenkin hyväksynnän!
Ruisrockin FB-seinä täyttyy hulvattomista tarinoista: yksi sai Roope Salmisenkin hyväksynnän!

Ruisrockin FB-seinä täyttyy hulvattomista tarinoista: yksi sai Roope Salmisenkin hyväksynnän!

Pitkin Suomea on erityisesti tänä maanantaina (11.7.) havaittavissa runsaasti väsyneitä ja rikkinäisiä työläisiä sekä kesälomalaisia. Turussa järjestettävä Ruisrock on perinteisesti festarikansaa verottava kolmipäiväinen viikonloppu, jonka aikana sattuu ja tapahtuu.

Moni onkin jakanut festareiden Facebook-seinällä muistoja ja päivityksiä maagisesta Turku-viikonlopusta.

Yksi sivun tykätyimmistä postauksista on kerännyt 25 000 peukutusta.

Neljän pojan kopla oli löytänyt festarialueelta puhelimen, ottanut luurin omistajalle pari valkokuvaa muistoksi ritareista ja palauttanut puhelimen infoon.

Viime torstaina sivuille ilmestyi päivitys, jossa Tommi pelkää jo valmiiksi maanantaita. Tiedossa oli nimittäin kolme päivää Ruisrockia, minkä jälkeen Tommi suuntasi kohti Helsinkiä ja työhaastattelua. Epäselvää on, pääsikö Tommi koskaan työhaastatteluun asti.

Kesäfestareilla on tunnetusti rakkautta ilmassa - eikä Ruisrock ollut poikkeus. Muun muassa yllä olevan kuvan ritari oli lainannut huppariaan tytölle, joka oli sen jälkeen kadonnut se mukanaan. Miehen ystävä vihjasi, että mies lainaisi kyseiselle naiselle mielellään muitakin vaatekappaleita...

- Vuonna 2015 Ruisrockissa hautasimme maan alle uskomattoman tequilafestarikenkä-aarteen. Tänään olemme yrittäneet tuoda tämän toteemin/aarteen meidän keskuutemme, jotta se toisi iloa, onnea, rakkautta ja kaikkea maailman hyvyyttä tähän uskomattomaan festivaaliin. Me onnistuimme siinä ja toivotamme kaikille ihanaa ja aurinkoista Ruissia!!! kirjoittavat Danila ja Jesper.

Tämä päivitys on saanut myös Ruississa esiintyneen Roope Salmisen siunauksen, kuten tykkäyksistä näkyy.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy