fbq
Rosanna Kulju nauttii kiireettömästä elämästä luonnon helmassa.
Rosanna Kulju nauttii kiireettömästä elämästä luonnon helmassa.

Rosanna Kuljusta kuoriutui maalaistyttö - kuva!

Somepersoona on vetäytynyt maaseudun rauhaan.

Pimppiheimo-podcastia Piritta Hagmanin, 43, kanssa luotsaava Rosanna Kulju, 31, suuntasi tällä viikolla Helsingistä luonnon helmaan. Somevaikuttaja hehkuttaa maalaiselämää Instagram-tilillään.

 -Tässä vaan aamulla mietin kun heräsin lintujen lauluun mammalta Potteripaita päällä, tukka nutturalla ja heitin crocsit jalkaan aamukahville omaan rantaan, ETTÄ MITÄ ihmettä mä teen missään muualla maailmassa?! kaunotar kirjoittaa.

- Lande ja koti-koti - mä rakastan sua! hän hehkuttaa onnellisena.

- Maalla ihmisen on hyvä asua. Aamulla heti 4 jälkeen alkaa mustarastas laulaa ja illalla viimeisenä.. siihen lauluun on ihana herätä ja nukahtaa, eräs seuraajista samaistuu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Parkkisakkoraivo iski! Rosanna Kuljulle riitti: "Mitä vielä?"

Kuvissa Rosanna poseraa luonnonkauniina ilman meikkiä ja hiukset hän on sitaissut huolettomalle nutturalle. Vuoden 2015 Miss Helsinki on pukenut t-paitansa päälle suloisen, vaaleanpunaisen hupparin. 

Rosanna on puhunut useasti siitä, miten hän haaveilee oman perheen perustamisesta ja potentiaalisen isäehdokkaan löytämisestä.

Hän erosi edellisestä poikaystävästään noin kuukausi sitten.

Rosanna Kulju avautuu ristiriitaisesta elämästään – ’’ei miehiä, ei mitään''

- Minulle sanotaan noin 99,9 prosenttia kerroista, että ei sinulla ole kiire. Nämä ihmiset tarkoittavat pelkästään hyvää, mutta he ovat itse kaikki lapsellisia ihmisiä, joten heillä on jo se, mistä itse unelmoin, Rosanna selvensi sometilillään.
  Rosanna Kulju turhautui saamiinsa neuvoihin: "Nämä ihmiset tarkoittavat pelkästään hyvää, mutta..."

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rosanna muistutti täyttävänsä pian 32 vuotta. Aikaa tulee kulumaan hänen mukaansa myös uuteen isäehdokkaaseen tutustuessa.

- Haluaisin mielelläni ensin tavata sen miehen, tutustua ja ajatella meistä, että kestämme sen, että suhteeseen tulisi lapsi
, hän totesi tuolloin.
  Podcast: Rosanna Kulju erosi miehestään - suhde päättyi jo ennen Selviytyjien kuvauksia