fbq
Kotimaa
02.11.2021 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
Rosanna Kuljun ja kumppanin epäonnekas kauppareissu - tuntematon nainen pelasti hädästä
Kotimaa
02.11.2021 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somevaikuttaja Rosanna Kulju joutui eilen maanantaina (1.11.) kaupassa asioidessaan epämieluisaan tilanteeseen. Hän kertoo tapauksesta somessa.

- Tänään kävi jotain todella erikoista kaupassa. Juoksin meidän aamulenkin päätteeksi hakemaan lounastarpeet ja mies odotti autossa. No, kerään hiki hatussa kaiken mitä tarvitsen ja kiiruhdan kassalle... Kortti, joka on (tietysti) kiinni puhelimessa ei toimi. Eikä ole fyysistä korttia mukana, niin en voi esimerkiksi nostaa rahaa ja maksaa, Rosanna kirjoittaa Instagramissa.

Lue myös: Tällaisena et ole nähnyt Rosanna Kuljua pitkään aikaan - romanttinen rakkauskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Apu onneksi odotti autossa - tai niin Rosanna luuli.

Hälytän tietty miehen siihen ja eihän senkään kortti toimi. Eikä ollut tosiaan fyysisiä kortteja mukana, koska oltiin lenkillä. Ilmeisesti mitkään kortit ei toiminut tänään.

Paikalla olleella tuntemattomalla henkilöllä oli kuitenkin ylimääräistä käteistä mukana ja sydän paikallaan.

Siinä sitten ääneen mietittiin, että miten tehdään ja mun takana kassalla ollut naishenkilö TARJOUTUU maksamaan ostokset käteisellä ja että voidaan siirtää mobilepaylla hänelle. Näin toimittiin, ja ai vitsi miten ihanalta tuntui, että joku tarjoutui auttamaan. Meinaan todellakin pistää hyvän kiertämään ja tehdä itse jonkun hyvän teon tänään. Pieni asia, mutta todella suuri merkitys. KIITOS sinulle, kuka ikinä olitkaan, Rosanna kiittelee sydämen kera.

Maria osti Hennalle juustoa

Päivityksen kommenttiosiossa myös Henna Kalinainen paljastaa oman tilanteensa, jossa pelastavana enkelinä toimi tv-toimittaja Maria Veitola. Hennan juustohammasta oli kolottanut, mutta maksukortti ei toiminut.

Ihan parasta. Maria Veitola osti mulle kerran Punavuoressa juustoa, kun kortti ei toiminut (sydänemoji) hyviä ihmisiä onneksi on olemassa, Henna kertoo.

Lue myös: Rosanna Kuljun seuraaja selvisi – Tämä missikaunotar organisoi seuraavat Miss Helsinki -kisat